Activity tracker top 10. Dit zijn de populairste activitytrackers van dit moment!

Bas van Rijswijk     september 03, 2020    


Een activity tracker is een postbandje dat je lichamelijke activiteiten meet. Deze gegevens kun je vaak op je smartphone, tablet of computer terugzien en analyseren. Zo kan een activity tracker je helpen om bepaalde doelen te halen. Hier de actuele top vijf van activity trackers.


Top tien activity trackers
Activity tracker of stappenteller?

Activity trackers zijn er in vele soorten, van eenvoudig en goedkoop tot uitgebreid en helaas een stuk duurder. De meest simpele activity trackers zijn de stappentellers. Deze geven alleen informatie over afstanden die je loopt. Meer uitgebreide activity trackers meten ook de hartslag, de hoogte, verbrande calorieën, het slaapritme en veel meer. De mogelijkheden verschillen per activity tracker.

TIP: Kijk bij Beste Activity Tracker Kopen voor alle informatie voor bij de aanschaf van de beste activity tracker tegen de laagste prijs.


Sporthorloge en smartwatch

De smartwatch en het sporthorloge kun je ook zien als vormen van een activity tracker. Vooral bij een sporthorloge komen de mogelijkheden sterk overeen. De smartwatch kent nog veel meer mogelijkheden dan een activity tracker. Dat maakt een smartwatch wel duurder.

Activity tracker en de gezondheid

De activity tracker wordt vooral gebruikt door mensen die aan hun conditie willen werken en/of die willen afvallen. Een activity tracer geeft inzicht in je bewegingspatroon en is daarom een goed hulpmiddel als je werkt aan je gezondheid.


Kijk in de bovenstaande top tien voor de populairste activity trackers. Je kunt er ook verder bladeren of zelf een zoekopdracht geven.

Foto's: Fitbit


Onderwerp:
Beste activity trackers goedkoop, beste activitytracker goedkoop, beste stappenteller, beste activity tracker test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.