Regenjas top tien. Populairste en beste regenjassen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    


Welke regenjassen zijn momenteel het meest populair? Dat kun je zien in de regenjas top vijf. Kijk hier voor de vijf meest populaire regenjassen en nog ruim 1.000 andere jassen voor in de regen.


De actuele regenjas top tien


Bovenstaande top tien toont de populairste regenjassen van dit moment. Je kunt nog verder doorbladeren of zelf een zoekopdracht geven. Bijvoorbeeld als je de regenjassen van een bepaald merk of een bepaalde maat of kleur wilt zien.

Wat is een goede regenjas?

Wanneer is een jas een regenjas? Een regenjas is gemaakt van een waterbestendige stof. Zodoende blijf je in de jas droog als je in de regen loopt. Het is dan wel belangrijk dat de jas goed ventileert, want anders wordt je alsnog nat. Alleen dan niet van de regen maar van de transpiratie.

Vooral bij een regenjas die je gebruikt bij sportieve activiteiten zoals fietsen of wandelen is het belangrijk dat de ventilatie goed in orde is.

Om droog te blijven is het ook belangrijk dat alle naden getaped zijn. Zo kan er geen vocht (en geen wind) door de naden van de jas heenkomen.

Een regenjas onderscheidt zich van de regenponcho door een rits aan de voorkant. In combinatie met een regenbroek vormt de regenjas een regenpak, de ultieme set regenkleding.Kijk in de bovenstaande ranglijst voor regenjassen en regenjacks in alle soorten en prijsklassen.

Zie ook: Meer mode


Onderwerpen:
Best regenjassen dames, outdoorjassen, regenjas, outdoor jas, beste regenjassen heren.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.