Beste koptelefoon test

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Beluister jij je muziek via bescheiden oordopjes? Of  ga je voor een hippe koptelefoon met een coole uitstraling en het beste geluid? Hier zie je de top vijf van beste koptelefoons zoals deze is voortgekomen uit een grote test. Kijk hier voor de vijf beste koptelefoons die er te koop zijn.


De test is uitgevoerd door de Duitse vergelijkingssite Vergleich.org. Al deze beste koptelefoons zijn ook in Nederland en België te koop via de beste winkels om koptelefoons te kopen.

TIP: Op TestResults.nl vind je onder alle tests van koptelefoons nog veel meer beste koptelefoons uit vergelijkende testen.

1. Sennheiser Urbanite XL Nation

Zeer goede koptelefoon. De Sennheiser Urbanite XL Nation won met overtuiging de test van beste koptelefoon van Vergleich.org. Of je nu de geluidskwaliteit, de bas en of het volume neemt, op alle onderdelen scoorde deze koptelefoon de hoogste cijfers.


Het geluid van de Sennheiser Urbanite XL Nation koptelefoon is zeer goed (superieur volgens het testteam) en heel gebalanceerd. Deze beste Sennheiser koptelefoon overtuigt in ieder muziekgenre en met zijn geïntegreerde microfoon en afstandsbediening aan de kabel is het ook een veelzijdige koptelefoon. Bovendien ziet deze als beste geteste Sennheiser koptelefoon er ook nog eens heel goed uit. Helaas is de kabel wel aan de korte kant en de grote oorschelpen kunnen warm aanvullen. En de prijs is pittig. De adviesprijs bedraagt 229 euro, maar gelukkig is hij in de praktijk wel een stuk goedkoper (zie bovenstaande aanbevolen winkels voor de laagste prijs).

2. Teufel Aureol Real (Beste Koop)

Met een adviesprijs van 99,99 euro is de Teufel Aureol Real, de nummer twee in de test, een stuk goedkoper. Vergleich riep deze Teufel koptelefoon dan ook als Beste Koop uit. Het is een mooie koptelefoon met een zeer aangenaam geluid bij alle muziekstijlen. Het basgeluid is mooi en vol. Helaas houden de grote oorschelpen het geluid niet goed binnen zodat je omgeving meeluistert.


3. Sony MDR-ZX110

Voor deze koptelefoon betaal je nog geen 25 euro. Een aanrader voor als je een goedkope maar goede koptelefoon zoekt en van rock, metal of moderne muziek houdt. Bij klassieke muziek en jazz presteert deze minder krachtige goedkope koptelefoon wat minder. Bij wat stevigere muziek valt dat nadeel niet op, en de bastonen zijn mooi, vol en zeer rijk.


4. Panasonic RP DJS200E A

Nog een goede maar goedkope koptelefoon. Ook deze Panasonic koop je ver onder de 25 euro.  Toch presteert de Panasonic RP DJS200E A hoofdtelefoon goed met een mooi helder geluid en een fraai uiterlijk. Met zijn geïntegreerde microfoon en opvouw-mogelijkheid is het ook een complete koptelefoon. Helaas zijn de kabel en de koptelefoon zelf nogal kwetsbaar.


5. Beats by Dr. Dre Solo HD

De nummer vijf uit de test is weer aanmerkelijk duurder (kijk bij de aanbevolen winkels voor de actuele laagste prijzen). Deze Dr. Dre koptelefoon moet het vooral van zijn cool-factor hebben. Deze hoofdtelefoon is zeer hip en modieus. Het geluid blijft daarbij echter wat achter. Het is maar waar je je prioriteiten legt.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.