Test heggenscharen. Beste heggenschaar top 5

Redactie     januari 01, 2020    

Wat is de beste heggenschaar uit de test? Hier de elektrische heggenschaar top 5 met de beste heggenscharen.

Beste heggenschaar test: Wolf Garten elektrische accu heggenschaar

Je heg of andere struiken snoeien gaat snel en makkelijk met een goede elektrische heggenschaar. Maar wat is de beste heggenschaar? En wat zijn andere goede heggenscharen? Hier de top 5 van beste heggenscharen uit de elektrische heggenscharen test.


Deze top vijf is samengesteld aan de hand van diverse vergelijkende testen van heggenscharen. Deze testen zijn uitgevoerd door experts en consumentenorganisaties uit binnen- en buitenland zoals de Consumentenbond en Test Aankoop.

Meer beste heggenscharen uit de test

Heggenscharen worden heel regelmatig getest. Door bijvoorbeeld de Consumentenbond en Test Aankoop, maar ook door vergelijkingssites, tuintijdschriften en andere experts. Alle beste heggenscharen uit iedere heggenscharen test kun je vinden bij de beste heggenschaar uit de heggenscharen test op TestResults.nl.

Kijk daar voor alle beste heggenscharen uit iedere test.

Goedkoop de beste heggenscharen kopen?

Alle onderstaande heggenscharen (en veel meer) zijn te vinden bij de aanbevolen winkels op Beste Heggenschaar Kopen. Daar vind je ook de top 10 van meest populaire heggenscharen en een Heggenschaar Keuzehulp waarmee je snel en makkelijk de voor jou beste heggenschaar kunt vinden. Ook kun je bij de Heggenschaar Keuzehulp reviews en gebruikerservaringen vinden.

En nu de top vijf van beste heggenscharen:

1. Bosch AHS 70-34 

Topper in iedere test is de Bosch AHS 70-34. Deze beste elektrische heggenschaar is niet de goedkoopste heggenschaar maar je koopt wel kwaliteit. Volgens velen is dit de beste heggenschaar.

De meslengte van 70 centimeter geeft deze beste heggenschaar een grote reikwijdte en door de ruime afstand tussen de messen kun je met deze heggenschaar ook dikkere takken snoeien. Dat kan wel tot een dakdikte van 3,4 centimeter.

Ook het hoge vermogen van wel 700 watt zorgt er voor dat deze beste heggenschaar uit de test geen moeite heeft met zwaar werk.

Beste heggenschaar test: Bosch elektrische heggenschaar

Dit is een heggenschaar die echt geschikt is voor het heel zware snoeiwerk.

Kijk bij het bovenstaande Beste Heggenschaar Kopen voor de laagste actuele winkelprijs van de Bosch AHS 70-34 heggenschaar.

2. Makita UH4570

De Consumentenbond testte in 2015 de Makita UH4570 als beste heggenschaar en nog steeds is dit een topper onder de heggenscharen.

Bij die Consumentenbond test van elektrische heggenscharen was de als best geteste Makita heggenschaar de enige die een ruime voldoende scoorde. Hieronder meer informatie over deze beste heggenschaar uit de Consumentenbond test.

Beste heggenschaar test: Makita elektrische heggenschaar

Met 550 watt ligt het vermogen van de Makita heggenschaar onder die van de Bosch en ook de meslengte ( 45 cm) en maximale takdikte (2,8 cm) liggen onder die van de bovenstaande Bosch AHS 70-34. Voor echt grote heggen kun je dus beter voor de Bosch heggenschaar kiezen. De Makita is de beste elektrische heggenschaar voor kleine en middelgrote heggen.

Een sterk punt van deze beste heggenschaar volgens de elektrische heggenschaar test van de Consumentenbond is het ontwerp dat de heggenschaar zeer geschikt maakt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Ook heeft Makita veel aandacht aan de veiligheid besteedt.

De goedkoopste winkels voor deze Makita heggenschaar vind je bij het eerder genoemde Beste Heggenschaar Kopen.

3. Bosch AHS 50-26

De Bosch AHS 50-26 is het kleine broertje van de nummer 1 uit de lijst. Zoals de naam al aangeeft is de mesgrootte van deze heggenschaar 50 centimeter en de afstand tussen de messen (en daarbij de maximale takdikte) 26 millimeter. Een goede heggenschaar dus voor middelgrote heggen.

Bosch heeft in dezelfde serie ook nog een AHS 65-34 en een AHS 45-16. Allemaal andere versies van de beste heggenschaar uit deze lijst. Ook deze heggenschaar vind je goedkoop bij de winkels op Beste Heggenschaar Kopen.

4. Black & Decker GT5560

Een goedkopere elektrische heggenschaar die in Duitsland door Vergleich.org tot beste koop is uitgeroepen. Met een meslengte van 60 centimeter, een maximale takdikte van 2,5 centimeter en een vermogen van 550 watt kun je behoorlijke heggen te lijf met deze goede elektrische heggenschaar.

Black & Decker heggenschaar elektrisch

Dankzij de soft-grip functie en het lage gewicht is het aangenaam snoeien met deze Black & Decker heggenschaar.

Kijk op Beste Heggenschaar Kopen voor de laagste actuele prijs.

5. Wolf Garten HS 50 E

De experts van de Heggenschaarshop hebben de Wolf Garten HS 50 E als beste koop uitgeroepen. Deze 500 watt elektrische heggenschaar heeft een 50 centimeter meslengte en een 2 centimeter maximale takdikte en is dus vooral bedoeld voor middelgrote heggen en struiken.

Deze beste koop heggenschaar is een goede maar goedkope heggenschaar. Kijk bij het bovenstaande Beste Heggenschaar kopen voor de actuele laagste winkelprijs.

Wolf Garten heggenschaar elektrisch


Kijk bij het bovengenoemde Beste Heggenschaar Kopen voor alle prijzen, reviews, gebruikerservaringen en meer informatie, of kijk bij de eveneens bovenstaande heggenschaar test voor de best geteste heggenscharen uit alle tests.

Zie ook:

Foto bovenaan: Wolf Garten


Onderwerpen:
De beste heggenschaar test met de beste elektrische heggenschaar en de beste accu heggenschaar uit de  elektrische heggenschaar test. Met best getest en beste koop. Plus aanbiedingen van heggenscharen. Kies je beste beste heggenschaar elektrisch en koop deze heggenschaar goedkoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.