WiFi versterker (range extender) top 5 voor een betere WiFi verbinding

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Hoewel een WiFi signaal redelijk ver kan reiken zijn er toch altijd plaatsen waar je een slecht bereik kan hebben. In de tuin, op zolder, in de slaapkamer of op kantoor op een werkplek die wat verder van de router af staat. Met een WiFi versterker (range extender) kun je het WiFi signaal een boost geven. Dit is een makkelijke en goedkope manier om van een trage WiFi verbinding af te komen. Hier de WiFi versterker top 5.


WiFi versterker top 5Deze top 5 is afkomstig van Bol.com. Één van de beste winkels voor het netwerk thuis.

Wat is een range extender?

Een range extender (of in het Nederlands WiFi versterker) plaats je op een plaats waar je nog een goede WiFi verbinding hebt. Het apparaatje pikt het signaal op en zendt het opnieuw uit. Vanaf dat punt is er dus weer een maximale dekkingsafstand beschikbaar.

Vaak is er op zolder een slechte WiFi ontvangst. Door dan op de eerste verdieping een WiFi versterker te plaatsen kun je de netwerksnelheid op de zolderverdieping aanmerkelijk verbeteren. Ook kun je zo WiFi brengen naar uithoeken in het huis waar normaal geen WiFi beschikbaar is.


Ook voor gebruik in de tuin wordt vaak een WiFi versterker / range extender ingezet. Plaats dit apparaatje in de vensterbank (bijvoorbeeld op de eerste verdieping) en het WiFi signaal straalt ver de tuin in.

Met een WiFi versterker kun je zelfs met meerdere huishoudens gebruik maken van één internetverbinding. Door het signaal keer op keer te versterken kun je een groot gebied met WiFi dekken.

Voor twee of drie tientjes heb je al een goede WiFi versterker die het signaal van je draadloze netwerk een serieuze boost geeft. Kijk bij de bovenstaande winkels voor alles voor je netwerk thuis tegen een lage prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.