Staafmixer top 5. Voor de beste staafmixers

Redactie     februari 19, 2019    


Met een staafmixer kun je van alles doen in de keuken. Mengen, malen, pureren, mixen, en soms ook hakken, kloppen en crushen. Er zijn zelfs staafmixers waarmee je kunt snijden en raspen. Maar wat is een goede staafmixer? Hier de top 5 van meest populaire staafmixers.


Actuele top 5 staafmixersDeze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de Staafmixershop van Bol,com, één van de grootste verkopers van staafmixers in Nederland. Kijk bij de aanbevolen winkels voor alle informatie over alle staafmixers, waaronder naast specificaties, prijzen en mogelijkheden ook de voordelen en nadelen van iedere mixer, reviews en ervaringen van gebruikers.


Staafmixer of handmixer?

Een staafmixer is vooral geschikt voor pureren, snijden en mengen, terwijl je met de grotere handmixer ook kunt kneden en kloppen. Een handmixer werkt met twee los te koppelen gardes terwijl de staafvormige staafmixer maar één garde gebruikt.

Informatie over handmixers is ook op de bovengenoemde Staafmixershop te vinden.

Voordelen staafmixer

Sterke punten van de staafmixer is dat deze veel minder ruimte inneemt dan bijvoorbeeld een grote keukenmachine> Een staafmixer is ook weer snel en makkelijk schoon te maken. En je kunt er een heleboel mee!

Foto: Braun staafmixer

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.