Spiegelreflexcamera top 5. Met kooptips.

Redactie     februari 19, 2019    


Om echt serieus te fotograferen heb je een spiegelreflexcamera nodig. Bij een goede spiegelreflexcamera kun je alles handmatig instellen en van lens wisselen als de situatie daar om vraagt. Doordat je via een spiegel kunt richten kan je bij een spiegelreflexcamera heel nauwkeurig een object of persoon fotograferen. Hier de actuele spiegelreflexcamera top vijf.


Actuele spiegelreflexcamera top vijfBovenstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen via Bol.com, één van beste winkels om een spiegelreflexcamera te kopen. Bij deze winkels kun je met hoge kortingen een goede spiegelreflexcamera kopen.

Tips voor bij de aanschaf van een spiegelreflexcamera

Spiegelreflexcamera's worden ook wel SLR (spiegelreflexcamera) of DSLR (digitale spiegelreflexcamera) genoemd. Digitaal is tegenwoordig de norm. Maar wat is er belangrijk als je zo'n camera koopt? Hier wat tips voor bij het kopen van een spiegelreflexcamera.

Resolutie

De resolutie is belangrijk bij een digitale camera. Het geeft aan uit hoeveel pixels (puntjes) een foto is opgebouwd. Maar let op, een hogere resolutie hoeft niet perse een betere fotokwaliteit te betekenden. De kwaliteit van een foto wordt door meer factoren bepaald. Een goede spiegelreflexcamera heeft wel minimaal een 18 megapixel resolutie.

Verbindingen

Het kan heel plezierig zijn als je een camera draadloos met een computer of direct met het netwerk kan verbinden. Daarvoor beschikken veel digitale spiegelreflexcamera's over WiFi en eventueel over Bluetooth en/of NFC. Het is erg handig als je via WiFi gemaakte foto's en filmpjes direct van de camera naar internet kunt sturen.

GPS

Ook de aanwezigheid van een GPS-ontvanger in de camera kan heel handig zijn. Deze kan dan exact registeren waar een foto is gemaakt en deze informatie als tag aan de foto toevoegen.

Beeldstabilisatie

Beeldstabilisatie is een techniek die er voor zorgt dat de foto niet minder scherp wordt als de camera ligt bewogen wordt. Beeldstabilisatie zorgt vooral bij een langere sluitingstijd voor betere fotos's.

Geld besparen op de aanschaf spiegelreflexcamera

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een camera te kopen om veel geld te besparen op de aanschaf van een spiegelreflexcamera. Deze winkels bieden een heel groot en breed assortiment camera's en geven hoge kortingen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.