Navigatiesysteem fiets top 10. De beste fietsnavigatie

Redactie     augustus 20, 2020    


Bij een navigatiesysteem denk je waarschijnlijk aan navigatiesystemen voor in de auto. Maar fietsnavigatie is ook sterk in opkomst. Hier de top tien van navigatiesystemen voor op de fiets.


Actuele Fiets navigatie top tien

Deze top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com, één van de beste winkels voor fietsnavigatie. In het overzicht met beste winkels voor fietsnavigatie vind je niet alleen alle goede fiets navigatiesystemen tegen de laagste prijs, maar kun je ook reviews en gebruikerservaringen lezen, en alle specificaties, prijzen, voordelen en nadelen vinden. Kijk op deze sites voor alle informatie over fiets-navigatiesystemen.  Je kunt er de fiets navigatiesystemen ook goedkoop, en zonder verzendkosten, bestellen.

Waarom een navigatiesysteem voor de fiets?

Een gewoon portable navigatiesysteem is niet geschikt voor de fiets omdat de routes voor auto's berekend zijn. Daarnaast zijn specifieke navigatiesystemen voor op de fiets geschikt om op een fiets te bevestigen en beschikken ze over een touchscreen dat ook onder slechte weersomstandigheden goed presteert. Dat laatste geldt natuurlijk ook voor de fietsnavigatiesysteem zelf. Die heeft immers heel wat meer te verduren dan navigatiesystemen voor in de auto.

Daarnaast biedt een specifiek navigatiesysteem voor de fiets extra mogelijkheden die normaal gesproken alleen op een (uitgebreide) fietscomputer zijn terug te vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een hartslagsensor, een cadanssensor, een hoogtemeter, een hartslagmeter en een snelheidsmeter. Andere functies die je op veel fietsnavigatiesystemen terugvindt zijn een calorieënteller, een stopwatch en een programma voor intervaltraining. Systemen van Garmin en Teasi beschikken zelfs over een Virtual Partner waarin je tegen een eerdere training van jezelf kunt racen.

Kijk op de bovengenoemde GPSshop voor alle informatie, voordelen, nadelen, gebruikerservaringen en prijzen van deze en andere navigatiesystemen voor op de fiets.

Foto bovenaan: Mio

Onderwerpen:
Beste navigatiesysteem fiets, beste fietsnavigatie, beste navigatiesystemen fietsen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.