Muurhaspel / Slanghaspel top 10. De beste tuinslanghaspels

Redactie     september 08, 2020    


Een muurhaspel (ook wel slanghaspel, slangenhaspel, tuinslanghaspel of slangenbox genoemd) is een reuze handig "basisstation" voor je tuinslang. Met een muurhaspel is je tuinslang altijd netjes opgeborgen en raakt deze nooit in de knoop. Hier de muurhaspel top tien.De top tien van muurhaspels / tuinslanghaspels
Kijk bij Beste Tuinslanghaspel Kopen voor de beste winkels waar je een muurhaspel kan kopen en een Tuinslang Keuzehulp waarmee je de voor jou beste muurhaspel, tuinslangwagen of andere tuinslanghaspel kan vinden.


Gardena Roll-Up en Hozelock Auto Reel

De meest populaire muurhaspel voor de tuinslang is de Gardena Roll-Up gevolgd door de Hozelock Auto Reel. Dit zijn afgesloten tuinslangboxen waarbij de tuinslang automatisch kan worden ingerold. Bij zo'n tuinslangbox kan de slang niet in de knoop raken, en hij wordt automatisch onzichtbaar in de box weggeborgen. De box zelf kun je na gebruik na de muur draaien zodat deze nauwelijks ruimte inneemt. Ook Powerplus en Kärcher maken van dit soort slangenboxen.

Alternatieven voor de tuinslangbox

Maar niet iedere slanghaspel is een tuinslangbox. Je hebt ook goedkope haspels waarbij je zelf de slang moet oprollen, en je hebt slangenwagens (tuinslangwagens) waarbij je de tuinslang met haspel en al kunt verplaatsen. Dat is handig als je zowel een voortuin als achtertuin hebt. Of een achtertuin, terwijl je af en toe voor het huis je auto wilt wassen.

Kijk bij het bovengenoemde beste Tuinslanghaspel Kopen voor alle soorten tuinslangen, haspels en tuinslangboxen tegen de laagste prijs.

Foto's: Gardena Roll-Up, Hozelock Auto Reel, Hozelock Auto Reel


Onderwerpen:
Muurhaspel tuinslang, slanghaspel, muurhaspel, slangenhaspel, slangenwagen, tuinslangbox, tuinslanghaspel.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.