Laptoptas (laptop rugzak)

Redactie     februari 19, 2019    


Een goede laptoptas is onmisbaar als je je laptop vaak ergens mee naar toe neemt. Of dat nu lopend is, met het openbaar vervoer, met de auto of met de fiets. De laptop rugzak is de meest populaire soort laptoptas. Hier kijken we naar de top tien van laptop rugzakken.


Laptop rugzak top tien:Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een laptoptas te kopen. Bij deze winkels koop je alle goede laptoptassen en laptoprugtassen tegen de laagste prijs.

Laptop rugzak, de meest populaire laptoptas

Laptoptassen heb je in verschillende soorten. Als koffer, schoudertas, sleeve, en zelfs als trolley. Het meest populair is echter de laptoprugzak. Zo'n rugtas ziet er sportief uit, is makkelijk mee te nemen en biedt veel extra ruimte voor boeken, accessoires en andere spullen die je wilt meenemen. Hier kijken we uitsluitend naar laptop rugzakken.

Het formaat van laptop en laptoptas

De grootte van een laptop rugzak wordt aangegeven in inches. Dit zijn de afmetingen van de laptop. Kies je voor hetzelfde formaat dan past de laptop precies in het laptopvak. Dat is het beste, is het vak groter dan is de bescherming niet optimaal. Is het vak kleiner dan past de laptop niet eens.

13.3 inch, 15.6 inch en 17.3 zijn de meest voorkomende formaten van laptoprugzakken en andere laptoptassen.

Bescherming van de laptop rugzak

Een laptop rugzak is er niet alleen om de laptop te vervoeren, maar ook om deze tijdens het vervoer te beschermen. Het is daarom belangrijk om er op te letten of de laptop rugtas wel spatwaterdicht is.

Voor bescherming tegen stoten is het belangrijk dat de laptop rugzak van binnen gewatteerd is.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Laptoptas Kopen om te zien waar je de beste laptoptassen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Foto: Case Logic laptoprugzak


Onderwerpen:
Beste laptoptas rugzak, beste rugzak laptop, beste rugtas laptop, beste laptoptassen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.