Laptoptas top 10 (met aanbiedingen en test)

Neem je laptop veilig mee in een goede laptoptas. Hier de beste laptoptas uit de test, de beste laptoptas winkels waar je je beste laptoptas goedkoop kunt kopen en natuurlijk de laptoptas top 10.

Laptoptas / laptoprugzak Case Logic


We kijken hier naar de beste laptoptassen in verschillende vormen, zoals een laptoprugzak, een laptop schoudertas, een laptop trolley, een zakelijke laptop aktetas of een ander soort laptoptas.

Een grote markt voor laptoptassen

De meeste computers die momenteel verkocht worden zijn laptops. Niet verwonderlijk want laptops doen tegenwoordig niet meer onder voor desktop computers. En je kunt ze makkelijk mee nemen. Naar de slaapkamer, op de bank voor de TV, op vakantie en naar het werk of naar vrienden.

Veel laptops komen niet of nauwelijks buiten de deur. Maar als je je computer ook buitenshuis wilt gebruiken is het verstandig om er een laptoptas bij te kopen. Deze laptoptassen kun je heel makkelijk en voordelig online kopen.

Het aanbod aan laptoptassen is online namelijk enorm groot. Laptoptassen, laptoprugzakken, laptopsleeves en andere tassen om je laptop in te vervoeren zijn in grote getale te koop. Van vele merken, in vele formaten en bij vele goede aanbieders.

Laptoptas top 10

De meest populaire laptoptassen van dit moment vind je hier onder. Staat jouw beste laptoptas niet in de top 10? Geen probleem, je kunt de ranglijst nog verder doorbladeren voor meer goede laptoptassen.

  • Laptoptas top 10 ( )

Goedkope laptoptas aanbieders

Kijk voor de beste aanbieders van laptoptassen in het overzicht beste winkels om een laptoptas te kopen

In dit overzicht vind je winkels met een enorm assortiment laptoptassen en sleeves van goede merken. Deze tassen zijn vaak flink afgeprijsd en worden je meestal zonder verzendkosten toegestuurd.

De beste laptoptassen uit de test

Laptoptassen worden regelmatig getest. Alle beste laptoptassen uit deze tests zijn te vinden in het overzicht beste laptoptassen uit de test. Je vindt daar onder andere de beste laptoptas voor zakelijk gebruik, de beste schoudertas voor een laptop en de beste laptoptas voor scholieren.

Laptoprugtassen / laptoprugzakken

De meest gebruikte laptoptas is de laptoprugzak (ook wel laptoprugtas genoemd). Veel mensen dragen liever een rugzak dan dat ze met een tas in hun hand lopen. Voor hen zijn er deze laptop rugzakken met volop ruimte voor een laptop. 

Bovendien ziet zo'n rugtas er sportief uit, is een laptop rugzak makkelijk mee te nemen en biedt veel extra ruimte voor boeken, accessoires en andere spullen die je wilt meenemen. 

Hou er rekening mee dat de laptoprugtas groot genoeg is voor je laptop. De grootte van een laptop rugzak wordt aangegeven in inches. Dit zijn de afmetingen van de laptop. 

Kies je voor hetzelfde formaat dan past de laptop precies in het laptopvak. Dat is het beste, is het vak groter dan is de bescherming niet optimaal. Is het vak kleiner dan past de laptop niet eens.

13.3 inch, 15.6 inch en 17.3 zijn de meest voorkomende formaten van laptoprugzakken en andere laptoptassen.

Laptopsleeves en tabletsleeves

Behalve voor een laptoptas kun je ook kiezen voor een laptopsleeve. De sleeve geeft enige bescherming maar lang niet zoveel als een goede laptoptas. Ook voor tablets zijn er sleeves te koop.

Laptoptassen, laptoprugtassen, laptopsleeves en tabletsleeves koop je voordelig bij de eerder in dit verhaal genoemde winkels.

Laptoptrolleys

Neem je naast je laptop ook heel veel andere spullen mee? Dan kan een laptoptrolley erg handig zijn. Dit is een soort rolkoffer maar dan speciaal geschikt voor laptops. Laptoptrolleys bieden heel veel ruimte en je hoeft niet met een zware koffer te slepen.

Bescherming van de laptop rugzak

Een laptoptas is er niet alleen om de laptop te vervoeren, maar ook om deze tijdens het vervoer te beschermen. Het is daarom belangrijk om er op te letten of de laptop tas wel spatwaterdicht is.

Voor bescherming tegen stoten is het belangrijk dat de laptoptas van binnen gewatteerd is.

Foto: Case Logic laptoprugzak

Onderwerp:
Hier vind je alle informatie voor het vinden en goedkoop kopen van je beste laptoptas. We hebben de laptoptas top 10, maar ook de beste laptoptassen uit de test, laptoptas aanbiedingen en informatie over de verschillende soorten laptoptassen zoals de laptoprugzak, de laptop handtas en andere soorten tassen voor de laptop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.