Schooltas top 10, met informatie over de beste merken

Bas van Rijswijk     augustus 20, 2020    


De rugzak heeft de traditionele schooltas vervangen. Een goede schooltas is comfortabel om te dragen en groot genoeg voor al je boeken en andere schoolspullen. Hier de schooltas top tien.


Onderstaande schooltas top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Één van de beste winkels om een schooltas te kopen. Het betreft rugtassen met een actuele verkoopprijs onder de 50 euro.

Schooltas top tienEastpak schooltassen

Het merk Eastpak is erg populair als schooltas bij scholieren. Eastpak is een cool merk dat schooltassen van heel goede kwaliteit maakt. Eastpak maakt zijn rugtassen in vele maten en deze worden uitgevoerd in vele kleuren en prints. Voor iedereen is er een goede Eastpak schooltas te vinden.

Eastpak is in 1952 in Amerika opgericht als de Eastern Canvas Product Inc. Ze maakte in eerste instantie rugtassen en duffels voor het Amerikaanse leger maar eind jaren 70 boorde Eastpak een nieuwe markt aan in de vorm van rugtassen voor studenten. Voor deze schooltassen werd voor het eerst de naam Eastpak gebruikt.

The North Face schooltassen

Een ander populair merk voor schootassen is The North Face. Ook de North Face is een Amerikaans merk, maar dit merk is gespecialiseerd in outdoor artikelen. Dat verklaart ook meteen waarom The North Face rugzakken zo ijzersterk zijn. Met een The North Face schooltas ben je gewapend tegen de zwaarste omstandigheden.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een schooltas voor alle goede schooltassen en rugzakken tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer schooltassen
Foto: Eastpak schooltassen


Onderwerpen:
Beste schooltas, beste schooltassen, beste rugzak scholieren, beste tas scholier.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.