Multifocale lenzen top 5. Goed zicht veraf en dichtbij

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Zoals je multifocale brilglazen hebt (met een leesgedeelte), zo heb je ook multifocale contactlenzen. Deze multifocale lenzen zijn ideaal voor lensdragers die ook een leesbril nodig hebben. Met multifocale lenzen zie je zowel scherp van veraf als van dichtbij. Weg met die leesbril!


Multifocale lenzen top 5

1. TrueLens Premium
2. Biofinity Multifocal
3. Air Optix Aqua Multifocal
4. PureVision2 Presbyopia
5. PureVision Multi-Focal

Bovenstaande top 5 is gebaseerd op de cijfers van Mister Spex (februari 2019). Multifocale lenzen voor dichtbij en veraf

Na de veertigste verjaardag gaat het zicht van dichtbij bij veel mensen achteruit. Dat kan op een gegeven moment heel snel gaan. Bij dragers van contactlenzen kan het zicht van dichtbij nog slechter zijn dan als ze een bril dragen. Een leesbril is dan steeds vaker nodig om een boek, app-bericht, verpakking of bordje te kunnen lezen.

Maar in plaats van de leesbril kun je ook kiezen voor multifocale lenzen. Je hebt dan geen leesbril meer nodig Handig want je lenzen ben je niet telkens kwijt en vergeet je niet mee te nemen, en bovendien houden gebruikers van contactlenzen over het algemeen helemaal niet van brillen!

Met multifocale lenzen kun je gewoon altijd goed zien. Laat ze door een oogarts of opticien aanmeten, en bestel ze voortaan online. Via bovenstaande beste winkels voor contactlenzen kun je multifocale lenzen namelijk met hoge korting kopen. En dat kan je op jaarbasis heel veel geld schelen!

Kijk bij bovenstaande winkels voor multifocale lenzen tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.