Beste accuboormachine

Redactie     januari 01, 2018    

De 5 beste accuboormachines uit de test. Met aanbiedingen van de beste winkels waar je een goede accuboormachine goedkoop kunt kopen.

De meeste mensen die een nieuwe boormachine kopen kiezen daarbij voor een accuboormachine. Met zo'n draadloze boormachine ben je veel flexibeler dan bij een boormachine waarbij je met een draadje aan de muur vast zit

beste accuboormachine test
.
Wat is de beste accuboormachine? Hier vind je de top vijf van beste boormachines met een accu.


Meer recente testen accu boormachines

Deze top vijf is gebaseerd op een al wat oudere accuboormachine test van de Consumentenbond. Meer actuele boormachine testen zijn te vinden bij de onderstaande boormachine testen op TestResults.nl.


De onderstaande accuboormachines (en andere boormachines) zijn te koop bij de onderstaande aanbevolen winkels om dit gereedschap te kopen.


Maar nu naar de beste accuboormachines uit de al wat oudere Consumentenbond accuboormachine test.

1. Makita DDF453RYE accuboormachine

Deze Makita boormachine is geen goedkope boormachine maar wel de beste die er te koop is. De meeste accuboormachines hebben moeite met beton en harde steen, maar de Makita DDF453RYE boormachine scoort op dit punt het best van allemaal. Nog een voordeel is de accu die binnen een kwartiertje helemaal opgeladen is.

2. Makita DDF343SHE accuboormachine

Ook de nummer twee uit de test is een Makita boormachine. Deze goedkopere Makita schroeft goed maar blijft qua boorprestaties wat achter. Wel is het een heel fijne boormachine om te bedienen.

3. Metabo BS 14,4 Li accuboormachine

Als het op boorprestaties aankomt is deze Metabo de beste accuboormachine uit de test. Ook is de Metabo BS 14,4 Li een zeer degelijke accuboormachine waarvan je heel lang plezier kunt hebben.

4. Bosch PSR 18Li-2 accuboormachine

Deze schroefboormachine met accu is op het gebied van boren de op één na beste accuboormachine uit de test. Alleen de bovengenoemde Metabo scoorde beter. Ook zijn de schroefprestaties van de Bosch goed.

5. Lux abs-18v li-ion accuboormachine

Deze Lux accuboormchine is een redelijk borende accuboormachine die ook goed schroeft. De accuprestaties van de Lux boormachine zijn wat minder.

Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de bovengenoemde winkels.


Zie ook:

Foto: Makita accuboormachine

Onderwerpen:
Wat is de beste accuboormachine? Hier vind je de beste accu boormachines uit een al wat oudere Consumentenbond beste accuboormachine test. Recentere testen van accuboormachines vind je eerder op deze pagina. Ook vind je daar aanbiedingen van de beste winkels waar je een goede accuboormachine goedkoop kunt kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.