Test beste daglichtlampen voor een lichttherapie

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De 5 beste daglichtlampen voor lichttherapie. Deze lampen zorgen er voor dat je je in de winter fitter voelt.

Lichttherapie met een daglichtlamp is DE manier om van een herfstdip of winterdip af te komen. Iedere dag een kwartiertje bij zo'n daglichtlamp zitten en je voelt je al snel weer als herboren.

daglichtlamp / lichttherapielamp

Een daglichtlamp imiteert het zomerse zonlicht en heeft zodoende hetzelfde effect als echt in de zon zitten. Dit noemt met lichttherapie en is ideaal tegen de vermoeidheid die veel mensen in herfst en winter voelen.


Maar met welke daglichtlampen boek je de beste resultaten. In Duitsland voerde Vergleich,org een grote test van daglichtlampen uit. Hier de vijf beste daglichtlampen uit deze Duitse test.

Kijk in het overzicht met alle daglichtlampen voor al deze lampen voor lichttherapie die in Nederland verkrijgbaar zijn tegen de laagste prijs.

1. Davita LD 110 daglichtlamp

De Davita LD 110 daglichtlamp heeft twee nadelen. Ten eerste is hij behoorlijk groot, ten tweede is hij behoorlijk duur. In Nederland tel je zo'n 400 euro neer voor deze lichttherapie. Mede daardoor is deze dure Davita daglichtlamp in Nederland moeilijk verkrijgbaar.

Davida daglichtlamp lichttherapie

Davita daglichtlamp lichttherapie

2. Philips Energy Light HF 3419/01

Dat geldt niet voor deze Philips Energy Light die in Nederland bij de meeste bovenstaande winkels wel te koop is. Deze daglichtlamp voor lichttherapie is ook nog eens heel veel goedkoper. Je betaalt er zo'n 180 euro voor. De Philips Energy Light HF 3419/01 is een goede daglichtlamp die ook behoorlijk groot is. Hij scoort echter hoge waarderingscijfers van de onderzoekers en de gebruikers.

Philips daglichtlamp / lichttherapielamp

Philips lichttherapie lamp

3. Beurer TL 40 daglichtlamp (Beste Koop)

Een goedkope kleine daglichtlamp die slechts circa 80 euro kost. Maar wel derde in de test van daglichtlampen en door Vergleich uitgeroepen tot Beste Koop. In Nederland is de Beurer daglichtlamp evenals de Philips Energy Light te koop bij de meeste van bovenstaande aanbevolen winkels.

Beurer daglichtlamp beste koop test

Beste koop: Beurer daglichtlamp lichttherapie

4. Lumie Desklamp

Slim, een daglichtlamp in de vorm van een bureaulamp. Deze kan zodoende ook heel goed op het werk gebruikt worden. De Lumie Desklamp is in Nederland te koop bij Fonq.

Lumie daglichtlamp voor lichttherapie

Lumie daglichtlamp lichttherapie

5. Beurer TL 80 daglichtlamp

De tweede daglichtlamp van Beurer in de top vijf van beste daglichtlampen. het is de grotere, luxere en meer krachtige variant van de eerder genoemde Beurer TL 40 (de Beste Koop). Maar ondanks zijn hogere prijs scoort hij toch lager dan de TL 40. De gebruikers gaven wel voorkeur aan deze grotere Beurer daglichtlamp boven het kleinere model.

Beurer lichttherapie lamp daglicht

Beuer lichttherapielamp daglicht


Aanbiedingen daglichtlampen beste winkels

Op Beste Daglichtlamp Kopen is nog veel meer informatie te vinden over goede daglichtlampen voor lichttherapie. Kijk daar voor alle informatie, mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen van lichttherapielampen bij de goedkoopste winkels.

Zie ook:

Onderwerp:
De beste daglichtlampen voor lichttherapie uit de daglichtlampen test. Deze lichttherapielampen zorgen er voor dat je je in het najaar, winter en vroege voorjaar fitter en gezonder voelt.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.