De beste horloges (merken)

Redactie     oktober 17, 2021    

Dit is de top 5 van goede horloge merken. 


Horloges zijn zowel bij mannen als bij vrouwen populaire sieraden. Een goed horloge is zowel mooi als functioneel. Hier een top vijf van heel goede merken horloges. Kijk vooral eens bij deze merken als je een horloge koopt.


De horloges van al deze, en andere, merken zijn met interessante kortingen online te koop bij de beste online horlogewinkels. Door je nieuwe horloge online te kopen kun je veel geld besparen.
 

1. Casio horloges

Casio is al sinds jaar en dag één van de meest bekende en meest populaire merken horloges. Gewilde Casio modellen zijn de Casio G-SHOCK en Casio Baby-G horloges, maar het aanbod aan Casio horloges is veel groter en breder. Casio maakt horloges voor dames, heren en kinderen zowel analoog als digitaal.


2. Ice-Watch

Ice-Watch is één van de meest gewilde horloge merken van dit moment. Ice-Watch is een Belgisch horlogemerk dat pas sinds 2007 bestaat. Ice-Watch horloges zijn vaak opvallend gekleurde horloges en er is heel veel keuze. Niet alleen uit modellen, maar ook uit kleuren. En uit formaten, want bij Ice_Watch horloges kun je kiezen uit drie groottes: Ice-Watch Small, Unisex en Big-size.


3. TW Steel horloges

TW Steel staat bekend om zijn uitermate grote horloges. Zoek je een fors XXL horloge dan ben je bij TW Steel aan het juiste adres. Hoe groter hoe beter is het bij TW Steel. De horloges van dit merk zijn krachtig en robuust. TW Steel horloges waren in eerste instantie alleen voor mannen, maar tegenwoordig maken ze ook met succes dameshorloges.

4. Guess horloges

Het modemerk Guess is tevens één van de meest populaire horlogemerken. Het modieuze uiterlijk van Guess horloges heeft daar natuurlijk alles mee te maken. Guess horloges zijn echte sieraden om te zien. Je hebt ze in alle mogelijke vormen en modellen. Van heel klassiek tot heel modern. Van heel strak tot over the top. Guess horloges zijn er voor dames en voor heren.

Zoek je een horloge als sieraad? Kijk dan bij de Guess GC Watch collectie. Dit zijn de top-class horloges met veel goud, zilver en diamanten. Maar een eenvoudig horloge kan ook.

5. OOZOO horloges

Ben je op zoek naar een voordelig fashion horloge? Kijk dan eens naar de horloges van het hippe Nederlandse merk OOZOO. Er zijn bijzonder leuke OOZOO horloges te koop voor heren, dames en kinderen.

Deze OOZOO horloges zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. Daarom kun je gerust een extra passend OOZOO horloge bij een nieuwe outfit kopen. Om de prijs hoef je het bij dit horlogemerk niet te laten.


Kijk bij de hierboven genoemde beste winkels voor voordelige horloges van al deze en andere horlogemerken.

Zie ook: Meer mode en horloges


Onderwerp:
Hier kijken we naar de meest populaire en beste horloges. Zowel de beste dameshorloges als beste herenhorloges. Zoals Casio horloges, Guess dameshorloges, TW Steel herenhorloges, Oozoo kinderhorloges, een Ice Watch horloge en meer van de beste horloges. Met de beste winkels om al deze goede horloges goedkoop online te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.