Beste koffie merken (en de goedkope koffie winkels online)

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

Hier de beste koffie merken en goedkope aanbiedingen van alle goede koffie bij de beste online koffiewinkels.

In de supermarkt tref je overal dezelfde merken aan. Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Van Nelle, en natuurlijk de huismerken van de supermarkt zelf. Maar naast supermarktkoffie is er veel meer koffie. Veel betere koffie zelfs.Maak kennis met de lekkerste koffie van de beste merken. Daarom hebben we hier een top vijf voor je met vijf van de beste merken koffie.

De beste koffiewinkels online

Tip: Alle koffie (gemalen koffie, koffiebonen, koffiepads, koffiepods, koffiecapsules) van de beste merken koffie kun je goedkoop online kopen. Kijk hier onder voor de beste adressen.

  1. Koffie en Thee Plaza
  2. Koffie Voordeel
  3. De Koffieboon
  4. Cups & Beans
  5. Koffie Vergelijk

Deze top 5 koffiewinkels bieden voordelig een groot assortiment aan koffie aan. Koffiebonen, maar ook pads, cups en gemalen koffie.

Hieronder vind je de top vijf beste koffie merken.

Illy koffie

Een Italiaans merk koffie, in 1933 in Triëst opgericht door Francesco Illy. Diens kleinkinderen leiden nog steeds het concern. Illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten.

Kijk voor alle lly koffie tegen een lage prijs bij de bovenstaande beste online koffiewinkels.

Segafredo koffie

Segafredo Zanetti is de officiële naam van dit door Massimo Zanetti opgerichte Italiaanse merk koffie. Segafredo Zanetti is de grootste producent van espresso in de wereld. Meer dan 90.000 koffieliefhebbers maken dagelijks meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso soldaat. 

Het geheim van Segafredo koffie ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden van de ideale espresso.Ook alle Segafredo koffie is bij de bovenstaande beste online koffiewinkels goedkoop online te kopen.

Lavazza koffie

Nog zo'n Italiaanse koffiegigant. Al in 1895 brandde de familie Lavazza koffie. Het is een innovatief merk dat vele koffie melanges op zijn naam heeft staan. 

Het continue "uitvinden" van nieuwe smaken, geuren en technieken is één van de grootste krachten van Lavazza en heeft van het bedrijf een wereldwijd bekend icoon gemaakt dat symbool staat voor de authenieke Italiaanse koffie.


Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland

Tiktak koffie

Maar voor koffie van topkwaliteit hoef je niet altijd naar Italië. Deze kan ook gewoon uit Groningen komen, zoals Tiktak koffie. Tiktak is een oude Nederlandse koffiebrander (anno 1870) die sinds 1991 onderdeel is van de Segafredo Zanetti Beverage Group (zie ook de nummer 2 in deze lijst van beste koffie merken). 

Tiktak lijkt een fantasienaam, maar het merk is vernoemd naar oprichter Klaas Tiktak. Hoewel Tiktak koffie niet het meest bekende Nederlandse koffiemerk is is TikTak toch goed voor een jaarproductie van meer dan een miljoen kilo koffie per jaar.


Redbeans koffie

Nog zo'n topmerk koffie uit Nederland. Redbeans koffie is heerlijke koffie, gemaakt van handgeplukte rode koffiebonen. Deze Arabica koffiebonen zijn biologisch verbouwd. Redbeans duurzame koffie is de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. 

Alles, inclusief branden, verpakking en transport is klimaatneutraal, en de verpakkingen van Redbeans koffie zijn aluminiumvrij en recyclebaar. Natuurlijk is deze koffie ook fair trade koffie.

Meer goede koffie merken

Dit is de top vijf, maar bij de bovenstaande beste koffiewinkels vind je nog veel meer koffiebonen en andere koffie van goede kwaliteit van andere merken. Bijvoorbeeld koffie van de merken l'Or, Kimbo, Starbucks, Gran Maestro Italiano, Celesto d'oro, Nescafe, Altezza, Tassimo, Douwe Egberts, Melitta, Dallmayr, Pellini en vele andere goede koffie merken.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels om online koffie te kopen voor al deze merken koffie tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier vind je de top vijf van goede koffie merken en de top vijf van winkels waar je de beste koffiebonen en andere goede koffie goedkoop online kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.