Beste koffie merken

Redactie     februari 21, 2019    

In de supermarkt tref je overal dezelfde merken aan. Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Van Nelle, en natuurlijk de huismerken van de supermarkt zelf. Maar naast supermarktkoffie is er veel meer koffie. Veel betere koffie zelfs.Maak kennis met de lekkerste koffie van de beste merken. Daarom hebben we hier een top vijf voor je met vijf van de beste merken koffie.


Tip: Alle koffie (gemalen koffie, koffiebonen, koffiepads, koffiepods, koffiecapsules) van de beste merken koffie kun je goedkoop online kopen. Kijk hier voor de beste adressen.

Illy koffie

Een Italiaans merk koffie, in 1933 in Triëst opgericht door Francesco Illy. Diens kleinkinderen leiden nog steeds het concern. Illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten.

Segafredo koffie

Segafredo Zanetti is de officiële naam van dit door Massimo Zanetti opgerichte Italiaanse merk koffie. Segafredo Zanetti is de grootste producent van espresso in de wereld. Meer dan 90.000 koffieliefhebbers maken dagelijks meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso soldaat. Het geheim van Segafredo koffie ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden van de ideale espresso.Lavazza koffie

Nog zo'n Italiaanse koffiegigant. Al in 1895 brandde de familie Lavazza koffie. Het is een innovatief merk dat vele melanges op zijn naam heeft staan. Het continue "uitvinden" van nieuwe smaken, geuren en technieken is één van de grootste krachten van Lavazza en heeft van het bedrijf een wereldwijd bekend icoon gemaakt dat symbool staat voor de authenieke Italiaanse koffie.

Tiktak koffie

Maar voor koffie van topkwaliteit hoef je niet altijd naat Italië. Deze kan ook gewoon uit Groningen komen, zoals Tiktak koffie. Tiktak is een oude Nederlandse koffiebrander (anno 1870) die sinds 1991 onderdeel is van de Segafredo Zanetti Beverage Group (zie ook de nummer 2 in deze lijst van beste koffie merken). Tiktak lijkt een fantasienaam, maar het merk is vernoemd naar oprichter Klaas Tiktak. Hoewel Tiktak niet het meest bekende Nederlandse koffiemerk is zijn ze toch goed voor een jaarproductie van meer dan een miljoen kilo koffie per jaar.


Redbeans koffie

Nog zo'n topmerk koffie uit Nederland. Redbeans koffie is heerlijke koffie, gemaakt van handgeplukte “rode bonen’’. Deze Arabica koffiebonen zijn biologisch verbouwd. Redbeans duurzame koffie is de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. Alles, inclusief branden, verpakking en transport is klimaatneutraal, en de verpakkingen zijn aluminiumvrij en recyclebaar. Natuurlijk is deze koffie ook fair trade koffie.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels om online koffie te kopen voor al deze merken koffie tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.