Beste goedkope fietsen (merken)

Redactie     januari 01, 2020    

De laatste jaren krijgen de grote A-merken in fietsen zoals Gazelle, Sparta en Batavus steeds meer te maken met concurrentie van goedkope fietsmerken. Lang niet iedereen is nog bereid om de hoofdprijs voor zijn nieuwe fiets te betalen.


En dat is ook helemaal niet nodig, want ook voor minder geld kun je een prima fiets kopen. Vaak van Hollands fabricaat. Maar niet iedere goedkope fiets is een goede fiets. Daarom kijken wij hier naar de top vijf van degelijke, goede maar ook goedkope fietsen.

1. Popal fietsen

Popal is het meest bekende merk onder de aanbieders van goedkope fietsen. Popal fietsen kom je bij veel winkels tegen en ook op internet worden Popal fietsen in grote getale aangeboden.

Het Nederlandse Popal is een fietsmerk dat alle soorten fietsen uitbrengt. Van stadsfietsen en kinderfietsen tot vouwfietsen, bakfietsen en vele andere soorten fietsen. Hieronder ook de nodige elektrische fietsen. Ondanks zijn grote naamsbekendheid bestaat dit Hollandse merk goedkope fietsen pas sinds 1999. De prijzen voor een goedkope stadsfiets beginnen online bij circa 220 euro, kinderfietsen zijn nog goedkoper.
Meer informatie / Aanbiedingen Popal fietsen

2. Vogue fietsen

De Vogue fietsen van Bimas Bike uit Zaandam zijn online volop de koop tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Vogue fietsen hieronder. Deze goedkope fietsen zijn er in heel veel modellen. Er zijn Vogue kinderfietsen, stadsfietsen en transportfietsen, maar ook Vogue e-bikes en Vogue bakfietsen (ook elektrisch).

Vogue is een prima merk fietsen als je een goede goedkope fiets zoekt. Bij Vogue beginnen  de prijzen online al onder de 250 euro.
Meer informatie / Aanbiedingen Vogue fietsen


3. Avalon fietsen

Avalon fietsen zijn een product van de fietsfabrikant Cycletech uit Alkmaar. Ook dit minder bekende Nederlandse fietsmerk maakt alle soorten fietsen voor dames, heren en kinderen. Stadsfietsen, kinderfietsen, omafietsen, transportfietsen, mountainbikes, vouwfietsen, BMX-fietsen, ze maken ze allemaal. De prijzen voor een stadsfiets beginnen ook bij Avalon bij circa 250 euro. Omafietsen zijn nog goedkoper.
Meer informatie / Aanbiedingen Avalon fietsen


4. Altec fietsen

Altec is een fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt voor dames, heren en kinderen. De keuze uit verschillende modellen is enorm, maar wat bij Altec vooral opvalt zijn de lage prijzen. We komen goede Altec fietsen tegen voor minder dan 200 euro. En toch zijn dit goede degelijke fietsen.
Meer informatie / Aanbiedingen Altec fietsen

5. Cumberland fietsen

Cumberland maakt alle soorten goedkope stadsfietsen zoals transportfietsen, omafietsen, moederfietsen maar ook verbazend goedkope toerfietsen. De keuze uit verschillende modellen is bij Cumberland wat kleiner dan bij de bovenstaande merken, maar het is een goed fietsmerk als je een degelijke goedkope fiets zoekt.
Meer informatie / Aanbiedingen Cumberland fietsen

Zie ook

Foto: Popal

Onderwerpen:
Beste fietsmerken goedkope fiets, ervaringen, goedkope fietsmerken, review, beste goedkope fietsen merken.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.