Beste goedkope fietsen (merken)

Redactie     februari 21, 2019    

De laatste jaren krijgen de grote A-merken in fietsen zoals Gazelle, Sparta en Batavus steeds meer te maken met concurrentie van goedkope fietsmerken. Lang niet iedereen is nog bereid om de hoofdprijs voor zijn nieuwe fiets te betalen.


Maar niet iedere goedkope fiets is een goede fiets. Daarom kijken wij hier naar de top vijf van degelijke maar (heel) goedkope fietsen.


Altec fietsen

Altec is een fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt voor dames, heren en kinderen. De keuze uit verschillende modellen is enorm, maar wat bij Altec vooral opvalt zijn de lage prijzen. We komen goede Altec fietsen tegen voor minder dan 200 euro. En toch zijn dit goede degelijke fietsen.
Meer informatie / Aanbiedingen Altec fietsen

Stokvis fietsen

Stokvis is een oude naam in de fietsenwereld. Ze maakte in een ver verleden al fietsen en brommers onder merknamen als Solex, Puch, Kroon, Amstel en RAP. Tegenwoordig brengt Stokvis zijn fietsen onder eigen naam op de markt. Onder de naam Stokvis worden vele verschillende soorten fietsen gemaakt. Van stadsfietsen, omafietsen en transportfietsen tot kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen en fixies. veel Stokvis fietsen zijn al onder de 300 euro te koop.
Meer informatie / Aanbiedingen Stokfietsen fietsen

Matra fietsen

MatraBike is een grote en bekende aanbieder van goedkope fietsen. Ze voeren vele merken maar verkopen ook veel van hun fietsen onder een eigen label, Matra. Een huismerk voor fietsen. Deze Matra fietsen zijn er voor kinderen en volwassenen. De prijzen liggen laag. Onder de 300 euro heb je al een goede Matra stadsfiets. Matra fietsen zijn er in vele modellen: Kinderfietsen en stadsfietsen, maar ook transportfietsen, omafietsen, cruisers, toerfietsen, ATB's, racefietsen en vouwfietsen.
Meer informatie / Aanbiedingen Matra fietsen

Avalon fietsen

Avalon fietsen zijn een product van de fietsfabrikant Cycletech uit Alkmaar. Ook dit minder bekende Nederlandse fietsmerk maakt alle soorten fietsen voor dames, heren en kinderen. Stadsfietsen, kinderfietsen, omafietsen, transportfietsen, mountainbikes, vouwfietsen, BMX-fietsen, ze maken ze allemaal. De prijzen voor een stadsfiets beginnen bij Avalon bij circa 250 euro. Omafietsen zijn nog goedkoper.
Meer informatie / Aanbiedingen Avalon fietsen

Popal fietsen

Popal is het meest bekende merk onder de aanbieders van goedkope fietsen. Popal fietsen kom je bij veel winkels tegen en ook op internet worden Popal fietsen in grote getalen aangeboden. Ook Popal is een merk dat alle soorten fietsen uitbrengt. Van stadsfietsen en kinderfietsen tot vouwfietsen en vele andere soorten fietsen. Ondanks zijn grote naamsbekendheid bestaat dit merk goedkope fietsen pas sinds 1999. De prijzen voor een stadsfiets beginnen bij circa 300 euro.
Meer informatie / Aanbiedingen Popal fietsen

Foto: Popal

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.