Beste keukenkraan merken

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De 5 beste keukenkraan merken. Informatie en aanbiedingen van hun beste keukenkranen.

Hansgrohe keukenkraan 

Een goede keukenkraan ziet er niet alleen heel mooi uit, maar gaat ook kang mee en geeft geen problemen. Wat zijn de beste merken keukenkranen? Hier vind je de top vijf van beste merken keukenkranen.


Keukenkranen van deze en andere merken kun je goedkoop kopen bij de winkels uit het overzicht beste online sanitairwinkels. Deze winkels verkopen niet alleen al het sanitair voor de badkamer maar ook de beste keukenkranen.

1. Grohe keukenkranen

Grohe is een van de grootste merkfabrikanten van kranen. Zowel voor de badkamer als voor in de keuken. Vormgeving en functionaliteit zijn bij Grohe optimaal op elkaar afgestemd. Grohe biedt vele keukenkranen in diverse stijlen en prijsklassen.


2. Blanco keukenkranen

Duits merk dat al sinds 1925 bestaat. Destijds werd het opgericht door Heinrich Blanc. Blanco heeft wereldwijd circa 1300 werknemers in dienst en heeft een wereldwijde omzet van 293 miljoen euro. 63% van de omzet wordt buiten Duitsland gerealiseerd. 

Blanco maakt keukenkranen, spoelbakken en werkbladen in roestvrij staal.


Keukenkraan Hansgrohe

3, Franke keukenkranen

Franke is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in roestvrijstalen keukenproducten en accessoires. Keukenkranen maken een belangrijk deel uit van het assortiment van Franke. De Franke keukenkranen zijn duurzaam en fraai vormgegeven. Franke heeft vele  innovatieprijzen gekregen voor zijn kranen. Weinig merken zijn zo in staat om kwaliteit en design samen te brengen in één ontwerp.


4. Damixa keukenkranen

Grote Deense fabrikant van designkranen. Hun slogan is When Design makes Sense. Hun keukenkranen zijn van hoge kwaliteit en heel erg mooi om te zien.

5. Hansgrohe keukenkranen

Verwar Hansgrohe niet met Grohe. Hansgrohe is in 1901 door Hans Grohe opgericht. Grohe door zijn zoon Friedrich Grohe. Beide merken hebben niets (meer) met elkaar te maken en zijn elkaars concurrent. Hanshrohe maakt kranen, douchekoppen, thermostaten en badkameraccessoires. Door hun ergonomische vormgeving en  rvs-look zijn Hansgrohe keukenkranen een sieraad in iedere keuken. Hansgrohe heeft al veel designprijzen gewonnen.

Hansgrohe keukenkraan


Meer goede keukenkranen

Dit zijn de vijf beste keukenkraan merken, maar er zijn meer fabrikanten van keukenkranen. Bijvoorbeeld Plieger, Cooker (kokend water kranen), Dornbracht, Caressi, Doeco, Lorreine, Vola, Boretti enz. Bij de aanbiedingen van de beste online sanitair winkels bovenaan vind je al deze goede keukenkranen.


Zie ook:


Foto's: Handgrohe keukenkranen


Onderwerp:
De top 5 van beste keukenkraan merken, met aanbiedingen van de beste keukenkraan merken Grohe, Hansgrohe, Blanco, Damixa en Franke. Bij de beste sanitair winkels kun je nog meer goede keukenkranen goedkoop online kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.