De leukste romantische cadeaus

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    

Ben je nog op zoek naar een leuk romantisch cadeau? Hier hebben we tips voor je.


We kijken naar de vijf leukste (soorten) cadeaus voor Valentijnsdag, een trouwdag of een verjaardag. Inspiratie genoeg voor een mooi Valentijnscadeau of ander cadeau voor je geliefde.


1. Een weekendje weg

Een stedentrip, uitwaaien aan zee, genieten van de natuur. Een weekendje weg is altijd een gewild cadeau. Ook met Valentijnsdag. En het voordeel van een weekendje weg met twee is dat je er zelf van meeprofiteert. Kijk op de beste sites om heel goedkoop een goed hotel te boeken. Natuurlijk hoef je niet persé met Valentijnsdag weg. Het is al een cadeau op zich als je je Valentijn vertelt dat je deze romantische trip voor een latere datum geboekt hebt.

2. Een romantische ervaring

In plaats van voor een "standaard" weekendje weg kun je ook kiezen voor een heel speciaal romantisch weekend of dagje weg. Bijvoorbeeld met een overnachting, brunch of diner op een bijzondere locatie. Of wat dacht je van een privé-wellnessarrangement waarbij jij en je Valentijn de enige aanwezige zijn? De website Topvijf.com heeft een top vijf van meest romantische ervaringen online gezet met de beste van deze romantische uitjes.

3. Persoonlijke fotocadeaus

Geef je Valentijn een heel persoonlijk cadeau. Een cadeau met daarop een foto van jezelf of van jou en je geliefde samen. Er zijn winkels die honderden persoonlijke fotocadeaus aanbieden. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een foto naar hen uploaden en deze winkels zorgen er voor dat de foto wordt gedrukt op het cadeau naar keuze. Dat kan een sieraad zijn, maar ook een doos chocolade, een telefoonhoesje, een kussensloop of één op de wel 1000 andere artikelen. Kijk bij de beste winkels met fotocadeaus welke online winkels dit Valentijnscadeau voor je kunnen regelen.

4. Een lekker geurtje

Niet origineel, maar wel altijd één van de meest gewilde cadeaus met Valentijnsdag is een lekker geurtje. Via internet koop je de lekkerste parfums, eu de toilettes en andere geurtjes voor de laagste prijzen. Maar je wilt natuurlijk geen nep, dus kies voor één van de beste online winkels die geurtjes verkopen. Hier koop je precies dezelfde parfums en eu de toilettes voor zowel vrouwen als mannen voor veel minder geld dan in de gewone winkel.

5. Wees lief voor je Valentijn

Maar niet alleen dure cadeaus horen in deze top vijf thuis. Wees op Valentijnsdag extra lief voor je geliefde. Een ontbijtje op bed, een lekkere massage, maak zijn of haar lievelingseten klaar, en steek een kaarsje aan.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.