5 romantische ervaringen om cadeau te doen

Bas van Rijswijk     februari 22, 2019    

5 romantische ervaringen die je je geliefde cadeau kunt geven.

Als je een cadeau voor je geliefde zoekt, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor Kerst of voor Valentijnsdag, dan kun je een tastbaar cadeau geven, maar ook een leuke romantische ervaring.Juist deze niet tastbare cadeaus maken vaak de meeste indruk. Een mooie romantische ervaring vergeet je geliefde nooit meer. Hier de top 5 van meest romantische ervaringen om cadeau te doen.


Al deze romantische ervaringen (en nog veel meer!) zijn te reserveren via de website Belevenissen.

1. Romantische cruise bij kaarslicht

Bij avond vaar je over de grachten en singels in Haarlem. Voor drankjes en hapjes is gezorgd en kaarsen branden. Vanaf het water kijken jullie samen naar de historische binnenstad en, bij kaarslicht, natuurlijk ook naar elkaar. Deze romantische ervaring duurt anderhalf uur.

2. Brunch in de Limburgse grotten

Vierhonderd kaarsjes, een brandende open haard en elkaars gezelschap. Zo geniet je in de Limburgse grotten van Geulhem (Berg en Terblijt) van elkaar en een vijfgangen brunch. En geweldige romantische ervaring. De zondagse brunch bestaat uit voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, een kaasplateu en desserts.

3. Slapen onder de sterren

In Lattrop (Twente) kun je binnen onder de sterren overnachten. Dit kan in kubusvormige huisjes die zijn voorzien van een glazen koepel in het dak. Vanuit je bed kijk je naar de sterren. Slaap en bemin onder de sterrenhemel. De sterrenkubus is verder voorzien van een zithoek, een minikeuken en een gezellige sfeerhaard. Een ontbijt is bij deze romantische ervaring inbegrepen.

4. Diner op een romantisch kasteeltje

In het Roermondse stadspark vind je het kleinste kasteeltje van Nederland. Hierin bevindt zich een restaurant waar je kunt genieten van een romantisch viergangen diner met uitzicht op de verlichte kasteeltuin. Voor Champagne is al gezorgd. Is het mooi weer dan kun je ook buiten bij de kasteeltuin eten.

5. Privé-welness arrangement met overnachting

Dit is een wel heel romantisch welness arrangement. Drie uur lang mag je in Zuidveen (bij Giethoorn) genieten van welnessfaciliteiten als zwembaden, een stoomcabine, een infraroodcabine, een sauna, een jacuzzi, zonnebanken en een hydrohect watermassage-bed. Koffie, thee, frisdrank. 

Prosecco en nootjes zijn inbegrepen en er is volop gelegenheid om te loungen. Bij dit alles ben je drie uur lang met z'n tweeën. Zonder andere gasten en zelfs zonder personeel. Dit alles wordt afgesloten met een overnachting in het nabij gelegen Hampshire hotel. Op de eerste of tweede dag  (naar keuze) is er een ontbijt.

Kijk op de bovengenoemde Belevenissen website voor alle prijzen en details. Je vindt daar nog veel meer belevenissen in alle soorten.


Onderwerp:
5 tips voor een romantisch cadeau. Op de Belevenissen website zijn nog veel meer van dit soort romantische ideeën te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.