Rugzaktrolley top 10. Combi rugzak en rolkoffer

Top 10 van rugzaktrolleys, tips voor het kiezen van je beste rugzaktrolley en aanbiedingen van deze rugzak-rolkoffers.

rugzaktrolley

Een rugzaktrolley is een handige combi van een rolkoffer en een rugzak. Je kunt een rugzaktrolley voorttrekken (zoals een rolkoffer), maar ook op je rug dragen (zoals een gewone rugzak). Hier de top tien van rugzaktrolleys.

De belangrijkste onderverdeling die bij rugzaktrolleys kunt maken is die in kinderrugzakken en rugzaktrolleys voor volwassenen. Een rugzaktrolley kan een reistas zijn maar ook een laptoptas.

Top 10 rugzaktrolleys

Of je hem nu op je rug draagt of vooruit trekt, een rugzaktrolley is altijd makkelijker om mee te nemen dan een gewone koffer of reistas. Ook als er een hoog gewicht in de rugzak zit. Een ander voordeel van een rugzaktrolley ten opzichte van een rolkoffer is dat je hem even op je rug kan dragen als je een stukje over een onverharde weg (bijvoorbeeld zand) of over klinkers moet lopen.Rugzaktrolleys voor volwassenen worden vaak gemaakt door grote merken als Swiss Peak, Enrico Benetti, Vaude en Kipling terwijl de rugzaktrolleys voor kinderen vaak onder de naam van kinderhelden zoals Disney, Marvel, Minions en K3 op de markt worden gebracht. Ook Lief brengt leuke rugzaktrolleys voor kinderen uit.

>>> TIP: Kijk bij Beste Rugzakken Kopen waar je de beste rugzaktrolleys tegen de laagste prijs kunt kopen. Hier vind je de rugzak aanbiedingen van de beste winkels maar ook de beste rugzakken uit de test en andere tips en informatie.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier vind je de top 10 van rugzaktrolleys. Een rugzaktrolley is een combinatie van een rugzak en een rolkoffer. Een rugzak met wieltjes.Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.