Koffer top 10 (plus test en aanbiedingen)

De koffer top 10 en de beste koffers in alle soorten uit de beste koffer test. Plus aanbiedingen van alle goede koffers.

Beste koffers

Als je op vakantie gaat is een goede koffer van groot belang. Je hebt een reiskoffer nodig waarin je niet alleen al je bagage kwijt kan, maar die je kostbare spullen ook goed beschermt, die makkelijk is te vervoeren en je wilt natuurlijk ook dat die koffer niet te duur is. Daarom hier de top 5 van reiskoffers.


Onderstaande top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van de Bol.com. Één van de beste winkels om online een koffer te kopen. Bij de winkels uit dat overzicht koop je goedkoop alle goede koffers van de beste merken. Hieronder vind je de aanbiedingen.

Koffer top 10

Kijk hier onder voor de meest populaire koffers van dit moment.

Samsonite koffers

Zoals je uit de top vijf kunt opmaken is Samsonite een heel populair merk voor de aanschaf van een koffer. Samsonite heeft een heel grote en brede collectie koffers van zeer hoge kwaliteit. Samsonite begon in 2010 in Amerika als fabrikant van houten reiskisten onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing Company. Tegenwoordig is het bedrijf in Luxemburg gevestigd en is het wereldwijd marktleider op het gebied van reiskoffers.

TravelZ en SuitSuit zijn twee andere koffermerken die vrijwel altijd in de koffer top 10 te vinden zijn. Dit zijn beide Nederlandse koffer merken. SuitSuit richt zich vooral op reiskoffers voor dames.

Wat is een spinner koffer?

In de top tien kom je meermalen de term spinner tegen in de naamgeving van de koffers. Maar wat is een spinner koffer? Een spinner is een trolley met vier wieltjes. 

Aanvankelijk hadden alle trolley's (koffers met wieltjes. oftewel rolkoffers) twee wielen maar dit rijdt erg lastig als je de trolley koffer plat op de grond komt, bijvoorbeeld bij smalle doorgangen als deuren en in treinen. Met de spinner koffer kun je zowel gekanteld als plat rijden. Beter dus!

Kijk bij de bovengenoemde beste online winkels om een koffer te kopen voor de beste koffers tegen de laagste prijzen. Gratis thuisbezorgd.


Zie ook: 
Hier vind je de top 10 van meest verkochte koffers, de beste koffers uit de test, de beste winkels om goedkoop een koffer te kopen en tips voor bij het kiezen van je beste koffer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.