Contactgrill en tosti ijzer top 10

Tosti apparaat (tosti ijzer) of meer uitgebreide contactgrill nodig? Kijk hier voor de contactgrill top 10 en de beste contactgrills uit de test. Een goede contactgrill is een geweldig keukenapparaat waarmee je makkelijk, snel en op gezonden manier kunt bakken en grillen. Iedereen kent de contactgrill als tosti ijzer, maar een goede contactgrill is veel meer dan alleen een tosti apparaat.

Grill vlees, vis en groente, maak tosti's, bak poffertjes, panini's en wafels. Met een contactgrill kan veel,, maar de mogelijkheden zijn niet altijd gelijk. Je hebt eenvoudige contactgrills (tosti ijzers) en uitgebreide contactgrills. 

De beste contactgrills (en tosti apparaten)

Wat voor jou de beste contactgrill is hangt deels van je wensen af. Hier hebben we de top 10 van meest verkochte contactgrills en tosti ijzers en de beste contactgrill en het beste tosti ijzer uit diverse testen, onder andere van de Consumentenbond.


Goede contactgrill of goed tosti apparaat goedkoop kopen

Nog veel meer goede contactgrills en tosti ijzers vind je op Beste Contactgrill Kopen. Daar vind je de contactgrill aanbiedingen van de beste winkels waar je online een goede contactgrill goedkoop kunt kopen. Ook vind je daar tips voor bij het kiezen van je beste contactgrill.

Een multifunctioneel keukenapparaat

Een contactgrill is meer dan een tosti ijzer alleen. Je kunt er enorm veel met een goede contactgrill. Grillen van groente, vlees en vis is standaard, en met een panini kunnen de meeste goede contactgrills ook wel standaard overweg. 

Maar er kan nog veel meer, vaak bij contactgrills die beschikken over verwisselbare platen. Door een andere plaat aan te brengen kun je op een optimale manier nog meer grillen en bakken.Kleine Tefal contactgrill met verwisselbare platen


Het meest ver gaat Tefal daarin, met hun contactgrills in de multisnack series. Voor deze serie zijn wel 12 platen beschikbaar. Met speciale platen voor tosti's, driehoekige croque monsieur, wentelteefjes, wafels, epanadas, pannenkoeken, poffertjes, hartvormige wafels, donuts en meer! Natuurlijk vind je de beste contactgrill uit deze serie bij de bovengenoemde beste contactgrills.


Bakplaat op tafel

Veel contactgrillen kun je ook als tafelgrill gebruiken. Leuk als je eens wilt gourmetten, maar niet over een gourmetstel beschikt. Een contactgrill die je volledig kunt openklappen (een tafelgrill) is ook voor de gourmet te gebruiken. 

Vooral als de contactgrill over een goede temperatuurregeling beschikt (dat hebben ze lang niet allemaal), je kunt dan perfect met z'n allen gezellig kokkerellen aan tafel. Natuurlijk vind je ook de beste contactgrill voor zo'n gourmet bij de bovenstaande beste contactgrills.

Luxe contactgrill met automatische temperatuurregeling

Ga je alleen voor het beste van het beste? In het bovenstaande overzicht met beste contactgrills vind je ook de beste contactgrill met automatische temperatuurregeling. Deze grill is het neusje van de zalm. Zo'n contactgrill kan namelijk de dikte van de voeding bepalen en past daar automatisch de bereidingstijd op aan. Voor een perfect gegrild stuk vlees of vis.

Zoals we al schreven, een goede contactgrill is meer dan een tosti ijzer alleen. 
Tefal contactgrill met automatische temperatuurregeling


Natuurlijk is zo'n luxe contactgrill met automatische temperatuurregeling niet de goedkoopste contactgrill, maar wel de beste contactgrill die je je kunt wensen!


Beste eenvoudige contactgrill

Maar niet iedereen wil een uitgebreide (en daardoor duurdere) contactgrill. Er zijn ook eenvoudige maar ook goede contactgrills voor enkele tientjes. Vaak worden deze onder de noemer tosti ijzer of tosti apparaat verkocht, al zijn het in principe ook contactgrills.


De beste contactgrill of het beste tosti ijzer vinden

Bij de bovenstaande overzichten kun je makkelijk de voor jou beste contactgrill of voor jou beste tosti apparaat selecteren. Let daarbij op de volgende eigenschappen:

 • Als je een contactgrill volledig kunt openklappen kun je hem ook als gourmetstel aan tafel gebruiken. Dat scheelt weer de aanschaf van een gourmet set.
   
 • Bij het grillen van vlees, groente en vis komt vet en / of vocht vrij. Een afvoergootje en opvangbakje voor dit vocht en vet maakt het reinigen een stuk eenvoudiger.
   
 • Het schoonmaken gaat ook makkelijker als je de platen kunt loshalen.
   
 • Temperatuurregeling is altijd een pluspunt, dan heb je veel meer in eigen hand.
   
 • Sommige contactgrills beschikken over een timer.

Kijk boven voor de top 10 van contactgrills of bij de test om te zien wat de beste contactgrills en tosti apparaten zijn.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste contactgrills (waaronder ook het tosti ijzer / tosti apparaat). We hebben de top 10 van contactgrillen en de de beste contactgrills uit de testen van o.a. de Consumentenbond, Kieskeurig en Coolblue. Deze beste contactgrills zijn vaak meer dan alleen een tosti ijzer. 

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.