Beste jacuzzi merken (met aanbiedingen)

In deze top 5 kijken we naar de 5 beste jacuzzi merken voor een hottub / bubbelbad / spa /  jacuzzi in de tuin.


Een jacuzzi in de tuin klinkt heel erg luxe, maar er zijn heel betaalbare jacuzzi's te koop. Vind je de top vijf van jacuzzi's voor in de tuin. Heel mooi, heel betaalbaar, en vooral heel erg lekker!

Hier vind je alle onderstaande jacuzzi's

Kijk in het aanbiedingen alle jacuzzi's voor alle hieronder genoemde jacuzzi's en veel meer hottubs / spa's / bubbelbaden. Inclusief alle mogelijkheden, specificaties en de meest recente lage prijzen.

1. Intex opblaasbare jacuzzi's

Intex, bekend van de zwembaden, heeft ook een hele reeks jacuzzi's in zijn collectie. Deze jacuzzi's zijn opblaasbaar, maar daar heb je tijdens het gebruik geen nadeel van. Wel zijn ze daardoor heel makkelijk weg te bergen als je ze niet gebruikt. En een Intex jacuzzi is heel betaalbaar. De prijzen beginnen al bij zo'n 550 euro.

Intex jacuzzi opblaasbaar

Intex jacuzzi opblaasbaar

Voor dat lage bedrag heb je een complete jacuzzi / hottub / spa met een verwarmingselement dt zorgt voor heerlijk warme bubbels uit 140 kleine openingen. Een filterpomp houdt je privé jacuzzi schoon.

En zo heeft Intex nog meer bubbelbaden voor zowel vier personen als zes personen. Kijk in het bovenstaande overzicht voor het aanbod en de prijzen.

2. Bestway jacuzzi's

Ook Bestway heeft een hele serie opblaasbare jacuzzi's. De prijzen beginnen bij zo'n 450 euro voor een kleine jacuzzi voor 2 a 4 personen (18 centimeter diagonaal). Voor een grotere jacuzzi, tot 6 personen, betaal je voor Bestway spa vanaf 560 euro. Heel betaalbare prijzen voor jacuzzi's met een sterke i-beam constructie en meer dan 80 airjets rondom.

Bestway jacuzzi opblaasbaar

Bestway jacuzzi opblaasbaar

Ook deze jacuzzi's vind je allemaal in het bovenstaande overzicht.

3. Lay-Z-Spa Jacuzzi's

Lay-Z-Spa is een specialist in spa's en jacuzzi's. Hun opblaasbare jacuzzi's zijn geschikt tot 6 personen en heel betaalbaar. Het zijn heerlijke spa's. Neem bijvoorbeeld de Lay-Z-Spa Palm Springs Hydrojet Pro, een jacuzzi voor in de tuin die net zo heerlijk ontspannend is als zijn naam lang is. Met zes personen kun je in deze jacuzzi, maar met zijn omvang van 180 centimeter bij 180 centimeter kun je hem toch makkelijk in je tuin of op je terras kwijt.

Lay-Z jacuzzi opblaasbaar

Opblaasbare jacuzzi Lay-Z spa


Met een pomp is deze opblaasbare jacuzzi zo opgezet, en dankzij de handvaten kun je hem in opgeblazen toestand verplaatsen. Wel even het water er uit dan, want anders is hij wel erg zwaar.

4. Lanaform jacuzzi's

Ook Lanaform, bekend van welzijnsproducten, biedt jacuzzi's. Hun 4 persoons Aqua Pleasure Bubbelbad is een zeer ontspannende jacuzzi waarin je kunt genieten van de watertherapie van een spa. Optimale ontspanning met een weldadige watertemperatuur. Water en luchtdrukstralen geven je een gevoel van gewichteloosheid. Deze opblaasbare spa voor thuis masseert je spieren en gewrichten tot je helemaal ontspannen bent.

Lanaform jacuzzi

Lanaform opblaasbare spa / hottub / jacuzzi


Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijs.

5. VKT jacuzzi's

Wil je een grote vaste jacuzzi? Kijk dan eens bij de hieronder afgebeelde jacuzzi van VKT. Deze houten hottub met ingebouwde aluminium kachel is voorzien van vijf banken, een trapje en een flessenhouder. Je kunt hem vullen met wel 2200 liter water! Het is een heel luxe houten jacuzzi, die wel in een andere prijscategorie valt dan de bovenstaande opblaasbare jacuzzi's. Reken op een prijs van zo'n 1.300 euro.

Vaste jacuzzi hout VKT

Vaste jacuzzi hout VKT

Kijk in het bovenstaande overzicht van jacuzzi's voor al deze bubbelbaden, hun specificaties en hun prijzen.

Zie ook:

Foto bovenaan: Intex jacuzzi opblaasbaar

Onderwerp:
Top 5 van beste jacuzzi merken voor een jacuzzi in de tuin. Van een eenvoudige opblaasbare jacuzzi of een houten hottub tot een luxe spa of modern wellness bubbelbad in de tuin.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.