Autoradio top 10

Redactie     december 30, 2020    

Kijk hier voor de 10 meest gewilde autoradio's van dit moment. Plus aanbiedingen van deze en andere goede autoradio's.

Beste autoradio


Kijk hier onder voor de meest populaire autoradio's van afgelopen maand. Het betreft goede autoradio's in alle soorten. Van een eenvoudige maar goede autoradio tot geavanceerde autoradio's met veel mogelijkheden,

Autoradio top tien

Hieronder vind je de actuele autoradio top tien. Dit zijn de meest populaire autoradio's van dit moment. Naast autoradio's vind je in deze lijst ook populaire accessoires voor je autoradio. Je kan deze toplijst nog verder doorscrollen door op volgende te drukken:


Hieronder kijken we naar wat verschillen tussen de diverse autoradio´s.

DAB+ autoradio

Een DAB+ autoradio is een digitale autoradio, net als FM komt DAB uit de ether, maar FM is analoog en DAB is digitaal (het komt als nulletjes en eentjes minnen en wordt door de DAB+ autoradio naar geluid omgezet). Hierdoor is DAB radio vrij van ruis en biedt extra mogelijkheden zoals het meezenden van verkeersinformatie die dan op het display getoond wordt. Ook is de frequentie van de digitale zender over het hele land gelijk, waardoor je niet van frequentie hoeft te veranderen als je Nederland doorkruist.

Dit alles maakt DAB+ extra aantrekkelijk bij autoradio's. Een DAB+ autoradio kan ook FM zenders ontvangen, dus de mogelijkheden zijn alleen maar extra groot bij een DAB+ autoradio. De beste autoradio is dan ook een DAB+ autoradio.

Bluetooth autoradio

Bij een bluetooth autoradio kun je muziek van je smartphone naar de autoradio streamen en je kan handsfree telefoneren via de autoradio. Handig! Iedere goede autoradio is tegenwoordig dan ook een bluetooth autoradio.

DIN of Dubbel DIN autoradio

Vroeger was DIN de standaard maat (hoogte) van een autoradio. Maar aangezien veel autoradio's tegenwoordig ook als navigatie en/of als monitor voor de achteruitrij camera gebruikt worden zijn ze dubbel zo hoog (Dubbel DIN). Het dashboard van vrijwel iedere auto is tegenwoordig geschikt voor een dubbel din autoradio.

Online een goede autoradio goedkoop kopen

Wat voor autoradio je ook zoekt, op Beste Autoradio Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van alle goede autoradio's. Ook vind je daar een autoradio keuzehulp en veel informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste autoradio.

Zie ook:

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.