Motornavigatie top 10. TomTom, Garmin en andere merken

Bas van Rijswijk     augustus 20, 2020    


Fabrikanten van navigatiesystemen zoals Garmin, GoRider en TomTom hebben speciale navigatiesystemen voor motorrijders ontwikkeld. Deze werken via een Bluetooth headset voor gesproken instructies. Hier de motornavigatie top tien.


Motornavigatie top tien

Bovenstaande motornavigatie top 10 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Dat is samen met onder andere CoolBlue één van de beste winkels om een navigatiesysteem te kopen. Hier vind je alle informatie over de navigatiesystemen, prijzen en specificaties, maar ook voordelen, nadelen en gebruikerservaringen.Verschillen motornavigatie systemen

De meeste van deze navigatiesystemen beschikken over een 4,3 inch scherm maar in de Garun Zumo serie zitten ook iets grotere (5 inch) modellen. Bij de meeste van deze navigatiesystemen worden kaarten van Europa meegeleverd, maar bij sommige goedkopere modellen worden alleen kaarten van West Europa geleverd. Bij de top vijf hebben we dat aangegeven.

Extra functies

Naast de standaard navigatiefuncties bieden sommige navigatiesystemen voor op de motor nog wat extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld 3D kaarten, een flitspaalverklikker, de mogelijkheid tot handsfree bellen, verkeersinformatie en navigeren via coordinaten. Kijk via de bovengenoemde winkel voor een productvinder waarbij je je wensen kunt aanvinken. Je krijgt dan een overzicht van de voor jou meest geschikte motornavigatie systemen.

Zie ook:

Foto's: TomTom en Garmin


Onderwerpen:
Beste motornavigatie, motorfiets, beste navigatiessysteem motor, beste navigatie motor.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.