Mini beamer top 5

Redactie     januari 11, 2019    

Denk je bij een beamer aan een groot apparaat dat aan het plafond hangt? Er zijn ook heel kleine beamers. Mini beamers die je makkelijk kunt meenemen als je elders een presentatie wilt geven of met vrienden een film wilt kijken.


Hier kijken we naar de vijf populairste en beste mini-beamers van dit moment, hun mogelijkheden en hun prijzen.


Hieronder zie je de actuele top vijf van mini-beamers. Deze actuele ranglijst is gebaseerd op de verkopen van afgelopen maand.


Klein maar fijn

De naam zegt het al, een mini-beamer is klein. Maar de vorm kan heel verschillend zijn. Zo maken onder andere LG, YubiX en Lumens mini-beamers die er uit zien als een kleine versie van een gewone beamer, maar zo'n min-beamer kan ook een heel andere vorm hebben dan de traditionele projector.

nebula mini beamer


Zo is de Anker Nebila Capsule (foto's hierboven) een cylinder ter grootte van een blikje cola en heeft de Celluon Picobit de vorm van een smartphone. Let bij de aanschaf van een mini beamer goed op de afmetingen. Sommige van deze kleine beamers zijn zo klein dat je ze in je zak kunt meenemen, andere zijn weliswaar klein maar moeten wel mee in je rugzak of koffertje.

Ook hier even op letten

Andere eigenschappen waar je op moet letten, indien dat voor je van belang is, zijn de aanwezigheid van een luidspreker of de mogelijkheid apparatuur via USB aan te sluiten in plaats van via HDMI. Ongeveer een kwart van de mini-beamers mist deze mogelijkheden.

Ook is de resolutie belangrijk want die bepaalt hoe scherp de beelden geprojecteerd worden. Wil je filmbeelden scherp geprojecteerd hebben, dan is minimaal een resolutie van 1280 x 720 pixels nodig.

In de top vijf hierboven vind je de meest populaire beamers. Je kunt ook verder doorbladeren voor de rest van de ranglijst. Of kijk op Beste Beamer Kopen voor de beste aanbieders van (mini)beamers en meer informatie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.