Hete lucht friteuse en frituurpan

Redactie     december 04, 2018    


Olie of hete lucht? Frituurpan of hete lucht friteuse? Dit is de actuele friteuse top vijf. Wekelijks bijgewerkt.


Aan de top vijf hieronder is het duidelijk te zien. De hete lucht friteuse heeft de macht in frituurland overgenomen. Frituren met niet meer dan een lepeltje olie is zeer populair in Nederland. Maar vergis je niet, er worden nog steeds heel veel frituurpannen voor het frituren in olie verkocht. Voor deze frituurpannen moet je echter even doorbladeren in de toplijst hieronder.

Actuele friteuse top vijfDe hete lucht friteuse (airfryer) wordt vooral gekocht omdat frituren met lucht een stuk gezonder is dan frituren met olie. De echte snacker is is hier echter niet altijd van gecharmeerd. Die vindt friet en snacks uit de airfryer geen echte snacks. En natuurlijk is dat wel zo. Eigenlijk is de hete lucht friteuse een hete lucht oven in een ander jasje. Je kan er dan ook alleen friet, kroketten, bitterballen en andere snacks in bereiden die voor de oven geschikt zijn.

Daar tegenover staat dan wel weer dat je met de hete lucht frituur veel meer kan dan alleen frituren. Omdat het eigenlijk een oven is kun je er van alles in klaarmaken. Kip en groente bijvoorbeeld, en je kunt er zelfs een taart in bakken. Bij een "echte" frituurpan raden we dat laatste ten zeerste af.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.