Waterflessen (drinkfles, waterfles)

Bas van Rijswijk     augustus 01, 2018    


In je schooltas, in je kampeeruitrusting, of op je bureau. Met een waterfles bij de hand heb je altijd wat te drinken. Belangrijk, want genoeg water drinken is gezond. Hier kijken we naar de beste waterflessen.


Hieronder vind je de top vijf van waterflessen. Bovendien kun je doorbladeren naar in totaal meer dan 200 andere waterflessen!

Waterfles top vijf
Laten we hieronder eens naar wat populaire waterflessen kijken. In het overzicht met waterflessen zijn al deze drinkflessen te vinden (tegen de laagste prijs). Samen met meer dan 1200 (!) andere waterflessen.


1. Dopper waterfles (staal)

De stalen Dopper waterfles is de meest populaire drinkfles van dit moment. Deze mooi strak vormgegeven waterfles (winnaar van de Red Dot Design Award) is een Nederlands product dat is ontworpen door Rinke van Remortel met als doel het plastic afval te verminderen en het drinken van kraanwater te promoten.


De Dopper fles heeft niet alleen een mooi ontwerp maar ook een praktisch ontwerp. De bovenkant van de waterfles is een bekertje, en doordat je de drinkfles in drie onderdelen unt loshalen is deze makkelijk schoon te maken.

2. Dopper waterfles (kunststof)

Deze goedkopere versie van de stalen Dopper fles is gemaakt van kunststof. Ook deze plastic variant ziet er bijzonder mooi uit en is makkelijk schoon te maken. De kunststof Dopper is in vele kleuren te koop. Los en in sets.De Dopper flessen worden klimaat-neutraal in Nederland gemaakt. Een deel van de opbrengst gaat, heel toepasselijk, naar drinkwaterprojecten in Derde Wereld landen.

3. Camelbak Eddy

Hoewel Dopper tegenwoordig de markt van waterflessen domineert zijn er natuurlijk meer fabrikanten van goede drinkflessen. Zo maakt Camelbak de Eddy. Deze waterfles is voorzien van een siliconen drinktuit die je kunt openen door er zachtjes op te bijten. Vervolgens kun je drinken door aan het tuitje te zuigen.Je hoeft deze Camelbak drinkfles dus niet te kantelen om te drinken wat deze waterfles erg praktisch maakt in het verkeer. In de auto of op de fiets. Omvallen is geen probleem, want de fles is lekvrij. De Camelbak Eddy drinkfles is verkrijgbaar in de maten 600, 750 en 1000 ml.

4. Joseph Joseph Dot Hydration

Het design-merk Joseph Joseph heeft ook een mooie design waterfles is de collectie. Deze waterfles beschikt over een indicator die aangeeft hoeveel flessen water je gedronken hebt (tot 4 flessen). Zo kun je zien of je voldoende water binnen gekregen hebt.Het Britse designmerk Joseph Joseph is genoemd naar de tweelingbroers Richard en Anthony Joseph die bekend staan om hun hippe keukenaccessoires waarbij design en functionaliteit optimaal gecombineerd worden.

5. Camelbak Chute

De tweede Camelback drinkfles in deze top vijf is de Chute. Deze waterfles is gelijk aam de eerder genoemde Camelbak Eddy maar beschikt over een andere dop. De Chute is een eenvoudige versie met draaidop en een grote vulopening.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met waterflessen voor al deze drinkflessen en hun laagste prijs.

Foto bovenaan: Joseph Joseph

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.