5 beste goedkope robotstofzuigers

Redactie     augustus 28, 2018    


Hoe goed is een robotstofzuiger van minder dan 200 euro. Behoorlijk goed, merken als Philips, Medion en Dirt Devil bieden robotstofzuigers tegen prijzen die niet veel hoger zijn dan die van de gemiddelde gewone (goede) stofzuiger. En deze goedkope robotstofzuigers maken de vloer verbazend goed vrij van stof en klein vuil zoals haren. Hier de top vijf van beste robotstofzuigers onder de 200 euro.


Dit zijn allemaal robotstofzuigers die over een dusdanig goede accu beschikken dat ze minimaal een uur zelfstandig kunnen zuigen. De meeste keren daarna zelf terug naar hun basisstation om zichzelf op te raden.

Vooral eigenaren van huisdieren, die anders iedere dag moeten stofzuigen, zijn enthousiast over deze goedkope robotstofzuigers.

Kijk de top vijf van goedkope robotstofzuigers voor de beste robotzuigers onder de 200 euro. De prijzen beginnen net boven de 100 euro voor de goedkoopste Dirt Devil robotstofzuiger.

Lage prijs, goede prestaties

De goedkope robotzuigers presteren verbazend goed. Dierenharen in hoog tapijt kunnen wel eens een uitdaging zijn, hoewel met name de Robovac uit de bovenstaande lijst ook daar wel raad mee weer, maar vooral op de wat gladdere vloeren  presteren deze robotstofzuigers prima. Sommige kunnen zelfs nat dweilen.

Natuurlijk zijn er wel verschillen met robotstofzuigers die 2 of 3 keer zo duur zijn. De goedkope robotstofzuigers kiezen bijvoorbeeld volstrekt willekeurig een route. Maar dat hoeft geen nadeel te zijn omdat ze zelfstandig hun werk doen. Vooral als je er zelf niet bij bent maakt het niet uit of ze wat meer tijd voor hun zuigwerk nodig hebben. Het resultaat is meestal prima.

Een ander klein nadeel ten opzichte van de veel duurdere robotzuigers is dat de goedkope robotstofzuigers keurig terug naar hun basisstation rijden en zichzelf daar opladen. Maar waar sommige dure modellen daarna weer verder gaan naar hun zuigwerk blijven de opgeladen goedkope stofzuigers wachten op instructies. Hoe erg is dat? In de praktijk niet zo. Als ze daarvoor al een uur aan het zuigen zijn geweest zit hun taak er normaal gesproken wel op.

Heb je geen zin om iedere dag de stofzuiger ter hand te nemen, kijk dan vooral eens bij bovenstaande top vijf voor de goedkoopste robotstofzuigers.

Foto: Philips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.