De beste waterschoenen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    


Waterschoenen zijn sterk aan te raden als je de zee of bijvoorbeeld een meertje of riviertje in gaat. Maar ook bij een strandwandeling kunnen waterschoenen je voeten goed beschermen, en dan zijn er natuurlijk nog de verplichte schoenen voor het zwemexamen. Hier de top vijf van beste waterschoenen merken.


De schoenenexperts van Schoenenadvies.nl hebben een Top vijf van beste merken waterschoenen samengesteld. Kijk daar voor de beste zwemschoenen, watersandalen, surfschoenen en andere waterschoenen.

Bescherming tegen scherpe voorwerpen

Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe of stekende voorwerpen, of dat nu steentjes, rotsen, egels, kwallen of schelpen zijn. Ook beschermen ze tegen hete stenen en heet zand. Bovendien geven goed waterschoenen veel grip op een natte gladde ondergrond.

Op sommige stranden zijn schoenen een noodzaak, bijvoorbeeld op kiezelstranden. Als je daar met gewone schoenen gaat lopen kun je deze na korte tijd wegggooien. Waterschoenen zijn echter gemaakt van materialen die zeer goed tegen vocht, zand, vuil en zout kunnen, zoals neopreen, een kunststof die waterafstotend is, maar ook ademend en elastisch.

De prijs van waterschoenen

Goede waterschoenen koop je al onder een tientje, of dat nu plastic watersandalen zijn of surfschoenen van neopreen. Kijk bij de bovengenoemde Top 5 op Schoenenadvies.nl voor de beste waterschoenen.

Zie ook: Onderwerpen:
Beste waterschoenen, beste zwemschoenen, kinderen, volwassenen, watersandalen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.