Konijnenhokken voor buiten

Bas van Rijswijk     april 16, 2018    


Ben je op zoek naar een leuk en mooi konijnenhok voor in de tuin? Kijk dan eens naar deze top vijf van leuke konijnenhokken voor buiten.


Alle onderstaande konijnenhokken zijn te vinden in het overzicht met meer dan 150 konijnenhokken.

Daar vind je ook alle specificaties en de actuele prijzen.

1. Konijnenhok Chamonix 

De Chamonix is een luxe konijnenhok voor buiten. Het is een buitenhok dat prachtig staat in iedere tuin. Het hok biedt twee verdiepingen van 120 bij 63 centimeter. Dat betekent dat konijnen en andere knaagdieren veel ruimte hebben in dit buitenverblijf.

2. Konijnenhok Avoriaz

Ook Avoraz biedt je konijnen twee verdiepingen. Ook dit is een ruim konijnenhok voor buiten. het is makkelijk te verschonen en het beschermt je konijnen uitstekend tegen slecht weer. En ook de Avoriaz is een konijnenhok dat er heel leuk uitziet in je tuin.3. Ferplast Ranch Plus

Een ranch voor je konijnen of cavia's. Ferplast is een specialist in dierenverblijven van hoge kwaliteit en dat merk je aan dit konijnenhok voor buiten dat gemaakt is van nordic pine (dennenhout van hoge kwaliteit uit Noorwegen).Dit konijnenhok is makkelijk te verschonen omdat het dak via schanieren open kan. Ook de lade, diep en gemaakt van kunststof, maakt het schoonmaken makkelijk. Ook handig is dat je de verschillende compartimenten kunt afsluiten.

4. Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage

Dit konijnenhok voor buiten heeft een wat andere opzet. Hij beschikt namelijk over een extra grote buitenren die deels overdekt is door het nachthok, maar ook voor een groot deel onoverdekt is. De konijnen kunnen dus goed schuilen, maar ook in het zonnetje zitten.De totale lengte van dithok, inclusief ren is 2,30 meter. Het binnenhok is in twee gedeelten opgesplitst.

5. Konijnenhok Lisa

Dit konijnenhok wordt ook wel Villa Flappie genoemd. Een terechte naam want de konijnen wonen heel luxe in dit grote hok dat 175 breed en 70 centimeter diep is. De hele benedenverdieping bestaat uit een brede ren en via een loopplankje bereiken de konijnen het nachthok.
Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met ruim 150 konijnenhokken voor de actuele laagste prijzen van deze en andere konijnenhokken voor buiten.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.