Goedkope verticuteermachines (onder de 95 euro)

Redactie     januari 01, 2020    


Verticuteren is heel goed voor je gazon. Maar voor een apparaat dat je zo weinig gebruikt als een elektrische verticuteermachine wil je natuurlijk geen kaptitalen uitgeven. Daarom hebben we hier de top 5 van goedkope verticuteermachines voor je. Deze verticuteermachines zijn allemaal te koop voor een bedrag (ruim) lager dan 95 euro.


Powerplus POWXG7512

Met een werkbreedte van 32 centimeter is deze goedkope verticuteermachine van Powerplus iets breder en daardoor beter geschikt voor iets grotere tuinen. Het is een prima elektrische verticuteermachine die toch nog geen 90 euro kost.

De Powerplus POWXG7512 beschikt over een opvangzak van 30 liter. In vergelijking met duurdere elektrische verticuteermachines is dat niet zo groot, maar het duurt wel even voor je de zak vol hebt en deze moet legen.Verticuteren doe je met 8 dubbele messen en voor het beluchten wordt een beluchtingsrol met 42 klauwen meegeleverd. Deze rol perforeert de grond met kleine gaatjes die er voor zorgen dat de graswortels beter lucht krijgen.

Een terechte nummer één in deze top 5 van goedkope verticuteermachines.

+ Extreem goede prijs / kwaliteit verhouding.
+ 32 centimeter werkbreedte maakt deze verticuteermachine ook geschikt voor wat grotere tuinen.
+ Messen op vijf hoogtes instelbaar.
+ Opvangzak voorkomt harken na afloop.
+ Sterke 3200 Watt motor.
- Een opvangzak is kwetsbaarder dan een opvangbak.

Einhell GC-SA 1231

Eveneens een heel goede verticuteermachine tegen een superlage prijs. Met een goede opvangzak zodat je niet na afloop hoeft te harken. De Einhell GC-SA 1231 valt op door zijn sterke motor waardoor je makkelijk verticuteert en door zijn degelijke constructie.De werkbreedte van de Einhell GC-SA 1231 is 31 centimeter wat deze goedkope verticuteermachine ook geschikt maakt voor middelgrote tuinen.

+ Een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.
+ Ook geschikt voor middelgrote tuinen door zijn werkbreedte van 31 centimeter.
+ Sterke motor, zeker voor deze prijsklasse (1200 Watt).
+ 3 standen mesdiepte.
-  Heb je een heel grote tuin? Dan ben je met een bredere verticuteermachine sneller klaar.

Einhell GC-ES 1231

Wil je de goedkoopste verticuteermachine? En heb je er geen bezwaar tegen om na het verticuteren te harken? Kies dan voor de Einhell GC-ES 1231. Dit is dezelfde verticuteermachine als hierboven, maar dan zonder opvangzak. Zelf zouden we gezien het geringe prijsverschil (nog geen tientje) kiezen voor de bovenstaande GC-SA 1231. Dat scheelt harken en voorkomt dat er mosresten in het gras achterblijven.

+ Zie boven.
- Geen opvangzak.

Black & Decker GD300 QS

Ook Black & Decker heeft een goedkope verticuteermachine in de collectie. Ook de Black & Decker GD300 QS is een elektrische verticuteermachine met een opvangzak van 30 liter. De maaibreedte van deze goedkope elektrische verticuteermachine is wel wat minder (30 centimeter) zodat je vooral met een grotere tuin wat langer bezig bent. Ook bevalt de open constructie tussen machine en opvangzak ons minder. En de motor is met 600 Watt ook niet echt sterk.+ Voorzien van een opvangzak voor mos en ander vuil.
+ Hoog gebruiksgemak
+ 3 standen mesdiepte.
- Constructie opvangzak.
- Een lichte (600 Watt) motor.
- Smallere werkbreedte dan de bovenstaande verticuteermachines.

Wolf Garten Select V 302 E

Eigenlijk hoort deze Wolf Garten verticuteermachine niet in deze top vijf thuis omdat de prijs iets hoger ligt dan de bovengenoemde 95 euro. Maar we maken een uitzondering voor de Wolf Garten Select V 302 E vanwege de hoge prijs kwaliteit verhouding voor deze elektrische verticuteermachine van het kwaliteitsmerk Wolf Garten.

Het is een sterke elektrische verticuteermachine met een 1200 Watt motor. De 35 literzak is wat groter dan die van de bovenstaande andere goedkope verticuteermachines. De messen zijn op vijf hoogtes in te stellen en 10 dubbelmessen zorgen voor een prima verticuteerresultaat. Alleen had deze verticuteermachine wat breder mogen zijn dan de werkbreedte van 30 centimeter.+ Hoge kwaliteit.
+ 5 standen mesdiepte.
+ Wat grotere opvangzak dan bovenstaande verticuteermachines.
- Sterke 1200 Watt motor.
- Constructie opvangzak.
- 30 centimeter werkbreedte is wat smal voor grote tuinen.
- Iets duurder dan bovenstaande verticuteermachines.

Foto bovenaan: Powerplus

Onderwerpen:
Goedkope verticuteermachine, gazon verticuteren, gras, voordelige verticuteermachines.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.