Beste koffiemachine

Bas van Rijswijk     september 01, 2020    

De top 5 van beste koffiemachine merken. Deze fabrikanten maken de beste koffiemachines voor thuis. Met aanbiedingen van hun beste koffiemachines.


De koffiezetapparaten voor filterkoffie worden thuis steeds minder vaak gebruikt. Niet verwonderlijk, want er komen steeds meer alternatieven. Bijvoorbeeld de Senseo, de Nespresso machine en het Dolce Gusto apparaat. Maar ook volautomaten. 

Voor een paar honderd euro koop je al een volautomatische koffiemachine die de koffiebonen vers voor je maalt en met één druk op de knop een koffie, cappuccino of espresso voor je zet. Hier kijken we naar de merken van de beste koffiemachines.

Klik hier onder op de merknaam voor alle informatie over de volautomaten en andere koffiemachines van het betreffende merl. Waaronder ook testen, de goedkoopste aanbieders, prijzen en keuzehulp.

DeLonghi koffiemachines
DeLonghi is een heel grote fabrikant van koffiemachines. De maken vooral espressomachines en volautomatische koffiemachine, maar ook Nespresso apparaten. Het merk heeft een luxe reputatie, maar onder de 300 euro kun je al een DeLonghi volautomaat koffiemachine kopen.

Alleen voor wat betreft de volautomaten kun je bij DeLonghi al uit zo'n 20 verschillende koffiemachines kiezen. DeLonghi koffiemachines komen vaak als beste koffiemachines uit een vergelijkende test.

Jura koffiemachines
Het Zwitserse Jura is een ander kwaliteitsmerk in koffiemachines. Jura richt zich op de luxere machines en daarmee op de veeleisende gebruiker en de zakelijke markt.

De prijzen van Jura koffiemachines beginnen pas bij zo'n 700 euro. Voor een goedkope koffiemachine kun je beter kijken naar één van de andere vier merken uit deze top vijf.

Saeco koffiemachines
Het Italiaanse Saeco is sinds 2009 eigendom van Philips. Gezien de grote bekende naam die het merk heeft opgebouwd wordt de naam Saeco nog steeds gebruikt, al worden er ook koffiemachines onder de naam Philips-Saeco uitgebracht.

Saeco heeft een breed assortiment koffiemachines waarvan de prijzen uiteenlopen van zo'n 350 tot 1.700 euro. In het aanbod van Saeco kun je zowel consumenten-machines als professionele koffiemachines vinden.

Saeco koffiemachines worden gekenmerkt door een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Het zijn goede koffiemachines met veel mogelijkheden die bovendien heel betaalbaar zijn.

Philips koffiemachines
Philips mag dan eigenaar van Saeco zijn, ze brengen ook koffiemachines onder eigen naam uit. Maar natuurlijk worden deze koffiemachines door Saeco ontwikkeld en gemaakt.

De Philips koffiemachines zijn heel betaalbare volautomatische koffiemachines waarbij de prijzen bij zo'n 300 euro beginnen. Philips biedt bijzonder goedkope koffiemachines voor de consumentenmarkt, die goed van kwaliteit zijn en veel mogelijkheden hebben. Zoek je voor thuis een koffiemachine waarmee je met één druk op een knop een cappucino of koffie kunt krijgen? Kijk dan vooral eens naar Philips koffiemachines.

Krups koffiemachines
Krups staat vooral bekend om zijn Nespresso machines en Dulce Gusto apparaten, maar ze bieden daarnaast ook volautomatische koffiemachines, pistonmachines (halfautomaten) en koffiezetapparaten voor filterkoffie.

Voor wat betreft de volautomatische koffiemachines kun je er goed terecht voor een volautomaat met een stoompijpje. De versies met melkslang of melkreservoir, waarmee je met één druk op een knop een cappuccino kunt zetten, zijn duurder dan vergelijkbare koffiemachines van Saeco en Philips.

Klik op de merknamen voor alle modellen, prijzen e.d.

Beste koffiemachines uit de test

Welke koffiemachines zijn de beste koffiemachines uit de test? Dat kun je zien bij het overzicht alle beste koffiemachines uit de test van TestResults.nl. Hier vind je alle beste koffiemachines in alle soorten. Van volautomaten en halfautomaten tot koffiemachines voor cups, pads en filterkoffie. 

Deze testen zijn uitgevoerd door deskundigen op het gebied van testen van koffiemachines zoals de Consumentenbond, Test Aankoop, barista's en andere koffie experts.


Zie ook:


Foto: Saeco


Onderwerp:
Zoek je de beste koffiemachine voor thuis? Hier vind je de beste koffiemachine merken en de beste koffiemachines uit de test (o.a. van de Consumentenbond en Coolblue). Alle beste koffiemachines, of je nu een volautomatische espressomachine, piston koffiemachine of andere koffieautomaat voor thuis zoekt. Hier de beste koffiemachine merken en de beste koffiemachines uit de test. Met aanbiedingen van Krups, Saeco, Jura, DeLonghi en Philips koffiemachines.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.