Bodylotion

Bas van Rijswijk     januari 12, 2018    

beste bodylotion

Bodylotion is een verzorgingscrème die de huid hydrateren. Dat betekent dat ze vocht in de huid brengen. Op die manier voorkomt bodylotion een droge huid. Kijk hier voor de top vijf van bodylotions.

Bodylotion top vijf


Je kunt ook verder doorbladeren voor meer goede bodylotion

Wat is bodylotion?

Met een bodylotion voorkom je een droge huid en bij geparfumeerde bodylotions ga je er ook lekker van ruiken. Daarnaast zijn er speciale bodylotions met speciale functies zoals het verstevigen van de huid, het laten glanzen van de huid of bruinen van de huid.

Maar bij de meeste bodylotions draait het om hydrateren. Je kunt een bodylotion gebruiken als je een droge huid hebt na het baden of douchen om een droge huid te voorkomen.

Bodycrème

Heb je veel last van een droge huid en heeft bodylotion te weinig effect? Probeer dan eens een bodycrème. Deze crème is dikker en smeert daardoor minder makkelijk uit, maar is meestal wel effectiever.

Bodylotion tips


  • Als de huid een beetje vochtig is, dan is de werking van bodylotion het best.
  • Vind je het vies om bodylotion te gebruiken en je daarna aan te kleden? Nivea heeft bodylotion voor onder de douche (in shower body lotion). Deze trekt meteen in je vochtige huid en de resten spoel je gewoon onder de douche af.
  • Zoals veel producten is ook bodylotion online meestal goedkoper dan in de winkel. Kijk bij de beste online drogisterijen voor de aanbiedingen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.