Goedkoopste zorgverzekering 2018 (maximaal eigen risico)

Bas van Rijswijk     november 30, 2017    

Een zorgverzekering is een dure vaste kostenpost die iedere maand weer terug komt. Vooral als je weinig zorg gebruikt doet dit pijn. Verwacht je geen of weinig zorg te gebruiken? Dan kun je kiezen voor een hoog (vrijwillig) eigen risico.


Dat scheelt enorm in de zorgpremie, maar het houdt natuurlijk wel een risico in. Maar besluit je voor de allergoedkoopste zorgverzekering te gaan? Dan hebben we hier de top vijf van goedkoopste zorgverzekeringen met een maximaal eigen risico.

Pas op! Bij deze prijzen wordt alleen uitgegaan van de basisverzekering. Wil je je ook aanvullend verzekeren, bijvoorbeeld voor de tandarts of fysiotherapeut, dan komen de kosten er heel anders uit te zien. Doe in dat geval een prijsvergelijk via Independer met jouw specifieke wensen.

Top vijf goedkoopste zorgverzekeringen 2018 met maximaal eigen risico

Wil je echt het allergoedkoopst uit uit? Dan kun je ook kiezen voor een basisverzekering met een vrijwillig extra eigen risico van 500 euro waardoor het eigen risico op 885 euro uitkomt. Als je veel zorg nodig hebt die ten koste gaat van het eigen risico kan dat nadelig zijn, maar is dat niet het geval dan kun je fors op de zorgpremie besparen.
  1. Zilveren Kruis Ziezo 74,95 euro
  2. Anderzorg 78,-
  3. Zekur 78,85
  4. Zorg en Zekerheid 78,95 (regionaal)
  5. De Friesland 81,95

Top vijf goedkoopste zorgverzekeringen 2018 met een minimaal eigen risico

Wil je het risico voor onverwacht hoge kosten minimaliseren?  En neem je een hogere premie op de koopt toe? Dan kun je (net zoals de meeste mensen) beter kiezen voor een minimaal eigen risico van 385 euro. Kijk bij de goedkoopste zorgverzekering 2018 met een minimaal eigen risico welke vijf zorgverzekeringen dan het goedkoopst zijn

Prijsvergelijk via Independer

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.