Koffie die je wel of niet moet drinken op een eerste date

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    

Welke koffie kun je het best drinken als je een first date hebt? Het lijkt totaal niet relevant, maar volgens een onderzoek van Lexa maak je als drinker van een stevige cappuccino heel wat meer kans dan een hipster die voor een trendy koffie met een onuitspreekbare naam gaat.


Dus daters opgelet. Hier de "koffie op de eerste date" top 5. Doe er je voordeel mee!Aan deze koffie drinkers geven singles volgens het onderzoek van Lexa de voorkeur:

1) Zwarte koffie of espresso drinkers vallen het meest in de smaak bij de singles. 23,3% van de singles ziet zijn date het liefst een sterke bak drinken. Overigens blijkt ook uit het onderzoek dat espresso liefhebbers het meest vurig en passioneel zijn. Je zou bijna een verband ontdekken.

2) Maar een cappuccino kun je ook gerust bestellen. Met 21,2% scoort de cappuccino lover namelijk niet veel lager bij de voorkeuren. Cappuccino liefhebbers zijn overigens de meest relaxte types onder de daters.

3) Een koffie verkeerd of een latte macchiato bestellen wordt al minder verstandig. 9% ziet zijn first date namelijk het liefst zo'n melk-koffie bestellen, en dan beginnen je kansen dus al af te nemen.

4) Dan kun je bijna net zo goed geen koffie drinken. 8,8% gaat voor de mannen of vrouwen die de koffie helemaal laten staan.

5) En het domste wat je op een eerste date kan doen is indruk willen maken met een trendy koffie. Dat ziet er ongetwijfeld hip uit, maar slechts 4,1% is onder de indruk, dus het twee bakkie drink je waarschijnlijk alleen.

Kijk op de blog Eerlijke Datingsites voor meer leuke uitslagen uit dit Lexa onderzoek naar koffie en dating.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.