Top 5 rubberboten

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


De goedkoopste manier om met meerdere personen een stukje te varen in je eigen boot is met een rubberboot. Al dan niet met een buitenboordmotor. Hier kijken we naar de top vijf van rubberboten.


Deze rubberboten zijn opblaasbaar zodat ze makkelijk en compact zijn mee te nemen en op te bergen. Soms beschikken ze over een houten lattenbodem.

Actuele rubberboot top vijf


Dit zijn de vijf meest populaire rubberboten van dit moment. Je kunt nog veel verder doorbladeren en natuurlijk de informatie van iedere rubberboot opvragen.

TIP >>> Op Beste Rubberboot Kopen vind je de beste aanbieders en meer goede rubberboten.

Met of zonder buitenboordmotor

Verwar de opblaasbare rubber boten niet met de opblaasbare plastic bootjes uit de speelgoedwinkel. Dit zijn serieuze bootjes voor meerdere personen met een opblaasbare romp van rubber. De meeste van deze rubberen boten kun je voorzien van een buitenboordmotor. Zo maak je van je roeiboot een heuse motorboot, tegen een heel betaalbare prijs.

Populaire fabrikanten van rubberboten zijn Intex, Jilong, Talamex, Bestway, Suzumar en Nimarine. Hierboven vind je rubberboten van al deze merken, en van nog veel meer goede fabrikanten.

Op het bovenstaande Beste Rubberboot Kopen vind je de aanbieders van zowel de beste rubberboten als de beste buitenboordmotoren.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.