Pop-up tenten (opgooitenten) Tent opzetten zonder moeite

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Zoek je een tent die heel makkelijk op te zetten is? Kies dan voor een pop-up tent. Deze pop-up tenten worden niet voor niets ook wel opgooitenten genoemd. Een opgooitent gooi je namelijk in de licht waarna deze zelf in de juiste vorm springt. Hier de beste van deze pop-up tenten.


Je moet de pop-up tent nog wel even vastzetten met enkele haringen en scheerlijnen want anders valt de tent om of waait hij weg. Maar dat is een makkelijk werkje omdat de tent dan al wel overeind staat.

Dit zijn de vijf populairste pop-up tenten:

Pop-up tent top vijf:


Klik op een tent voor meer informatie, of blader door voor meer pop-up tenten. Je kunt bij Beste Tenten Kopen nog veel meer goede winkels vinden die de beste tenten voordelig aanbieden

In het bovenstaande overzicht vind je meer dan 100 verschillende pop-up tenten. Daaruit blijkt wel hoe populair de pop-up tent is. Het zijn geen tenten die er voor bedoeld zijn om er met de hele familie twee weken in te kamperen, maar het zijn wel ideale tenten voor een festival of trektocht. En ook voor een kampeerweekendje met z'n twee zijn ze ook geschikt. Pop-up tenten zijn immers licht, compact en in enkele minuten staan ze.

De meeste pop-up tenten zijn kleine tentjes gemaakt voor twee personen, maar je hebt ook wat grotere exemplaren waarin vier volwassenen kunnen overnachten. Vele grote merken tenten, zoals Coleman, High Peak, Yellowstone, Vango, Dunlop, Outwell en Easy Camp hebben pop-up tenten in hun collectie.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze tenten, hun eigenschappen en hun prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.