IJsmachine. Zelf ijs maken

Redactie     februari 19, 2019    Maak zelf je ijs met een ijsmachine. Dat is leuk om te doen en heel smakelijk. Dit is de top vijf van ijsmachines.


IJsmachine top 5


IJsmachine Keuzehulp

Kijk op Beste IJsmachine Kopen voor de  IJsmachine Keuzehulp met alle informatie over deze en andere ijsmachines. Met specificaties, mogelijkheden, prijzen, voordelen, nadelen en ervaringen van gebruikers.

In slechts enkele stappen brengt de IJsmachine Keuzehulp je naar de voor jou beste ijsmachines.

Waarom een ijsmachine

Waarom zou je een ijsmachine kopen? Omdat zelfgemaakt ijs superlekker is, en omdat het heel leuk is om zelf ijs te maken. Je kunt met een ijsmachine alle soorten ijs maken door er de ingrediënten van je keuze voor te gebruiken.

Soorten ijsmachines

Het is belangrijk te weten dat er twee soorten ijsmachines voor thuis zijn. De eerste soort is de ijsmachine met koelelement. Dit koelelement bewaar je in je vriezer en breng je in de ijsmachine aan als je ijs gaat maken. In 20 a 30 minuten heb je dan ijs. Dat is een groot voordeel, evenals de lage koste, maar je moet natuurlijk wel ruimte hebben om het koelelement in te vriezen. Dat maakt een ijsmachine met koelelement alleen echt interessant voor mensen met een vrieskist of ruime vriezer.

Het tweede soort ijsmachine is de ijsmachine met compressor. Dit zijn duurdere ijsmachines maar ze werken geheel zelfstandig. Ook kun je er makkelijk meerdere smaken ijs mee achter elkaar maken.

Capaciteit van de ijsmachine

Let ook altijd op de capaciteit als je een ijsmachine koopt. Als je je zelfgemaakte ijs in de vriezer wilt bewaren is het interessant als je in één keer een wat grotere hoeveelheid (meer dan een liter) kunt maken.

Alle informatie over zelf ijs maken vind je bij de IJsmachine Keuzehulp hierboven.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.