Beste zonnebril (merken)

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    

Zoek je een goede zonnebril? Dit zijn de 5 beste zonnebril merken. 5 zonnebrilmerken voor je beste zonnebril.

Beste zonnebrilmerken

De ene zonnebril is de andere niet. Wil je een zonnebril die je optimaal tegen UV-straling beschermt, die de scherpe kanten van het zonlicht afhaalt zonder het beeld te vertroebelen, die comfortabel zit en die lang meegaat, kies dan een echt goede zonnebril. Ook al kost die misschien wat meer. Hier de top vijf van zonnebril merken.>>> TIP: De zonnebrillen van onderstaande merken. En van veel andere goede zonnebril merken zijn veel goedkoper online te koop. Kijk bij de aanbiedingen beste winkels om zonnebrillen te kopen om te zien waar je goedkoop de beste zonnebrillen koopt.

1. Ray Ban zonnebrillen

Zonder twijfel HET merk voor zonnebrillen. Het is een heel innovatief merk dat een grote stempel druk op de zonnebrillen-markt. De Ray Ban Aviator en de Ray Ban Wayfarer zijn zelfs uitgegroeid tot type-namen.

Beste zonnebril merken: RayBan zonnebrillen


Ray Ban is in 1936 opgericht door Bausch & Lomb. Onder deze naam maakte ze zonnebrillen voor de Amerikaanse piloten. Deze zonnebril kwam onder de naam Ray Ban Aviator ook voor consumenten op de markt, en is nog steeds één van de populairste zonnebrillen. Sinds 1999 is RayBan eigendom van de Italiaanse Luxottica Group en heeft nu zijn hoofdkantoor in Italië.


2. Sinner zonnebrillen

Ook Sinner zonnebrillen zijn heel populair. En heel goed van kwaliteit! Sinner is een bekend Nederlands maar internationaal georiënteerd  lifestyle en sportmerk. Vooral in wintersport-artikelen zijn ze tegenwoordig erg groot. Sinner werd in 1996 opgericht als zonnebrillen-merk, ze weten dus waar ze het over hebben!

Beste zonnebril merken: Sinner zonnebrillen

Sinner is officieel actief in 24 landen, maar via internet is hun bereik veel groter.


3. Oakley zonnebrillen

Oakley zonnebrillen zijn zonnebrillen voor dames en heren van zeer goede kwaliteit. Deze zonnebrillen zijn licht, zitten heel comfortabel en kunnen tegen een stootje. Maar Oakley zonnebrillen zien er ook heel modern uit, met een sportieve look. Ze zijn dan ook heel populair bij sporters.

Beste zonnebril merken: Oakley zonnebrillen

De Oakley zonnebrillen zijn te koop in vele framekleuren en lenskleuren en bieden een perfecte bescherming tegen zonlicht en UV-straling.


4. Polaroid zonnebrillen (voor een voordelige zonnebril)

Polaroid heeft niet de reputatie het meest hippe merk voor zonnebrillen te zijn. Polaroid is vooral een heel innovatief merk. Zo staat het polarisatiefilter op hun naam. Polaroid is een Amerikaans merk (in 1937 opgericht door Edwin Land), maar sinds 2011 is Polaroid Eyewear in Italiaanse handen en is het hoofdkantoor in Zwitserland te vinden.

Beste zonnebril merken: Polaroid zonnebrillen

In vergelijking met de prijs van zonnebrillen van de grote mode merken maakt Polaroid goedkope zonnebrillen. Kijk maar bij de prijzen van Polaroid zonnebrillen bij de onderstaande zonnebril aanbiedingen.


5. Dielay Zonnebrillen (voor een heel goedkope zonnebril)

Ben je op zoek naar een echt goedkope zonnebril. Maar dan wel een zonnebril die zijn werk goed doet, en je dus wel goed beschermt tegen UV-straling en fel licht? Kijk dan eens naar Dielay zonnebrillen, te koop bij de Bol zonnebrillenwinkel. Onder de 10 euro heb je al een degelijke zonnebril met mooi uiterlijk die doet wat hij moet doen.

Maar natuurlijk biedt een zonnebril van 10 euro niet de kwaliteit van een zonnebril van 100 euro. Dat mag duidelijk zijn.

Meer goede zonnebril merken

Dit zijn maar 5 van de vele zonnebril fabrikanten die er zijn. Kijk bovenaan, bij de beste winkels om een goede zonnebril goedkoop te kopen, voor nog veel meer goede zonnebrillen voor dames en heren.

Je vindt daar aanbiedingen van de zonnebrillen van bovenstaande zonnebrilmerken, maar ook van bijvoorbeeld de zonnebril merken Gucci, Serengeti, Cartier, Tom Ford, Celine, Chanel, Prada, Izipizi, Dita, Versace, Fendi, Komodo, Carrera, Persol, Dolce Gabanna, Armanie, Chloe en andere topmerken voor een zonnebril.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een zonnebril te kopen voor een goede keuze tussen prijs en kwaliteit. Koop de beste zonnebril van een goed merk tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Onderwerp:
De top 5 van zonnebrilmerken en andere goede zonnebril merken. Met de aanbiedingen van RayBan, Oakley, Polaroid, Sinner, Gucci en andere goede merken voor een zonnebril dames of zonnebril heren. Zonnebril aanbiedingen van de beste zonnebrillen merken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.