Prullenbakken top vijf

Redactie     februari 19, 2019    


Prullenbakken heb je in alle soorten en maten. Voor in de keuken, maar ook voor op de werkkamer of voor in de badkamer. Hier de top vijf van prullenbakken.


Actuele prullenbak top 5Bovenstaande winkel is gebaseerd op de verkopen via de website van Bol. Bol.com is één van de beste winkels om online keuken accessoires (waaronder prullenbakken) te kopen. Online heb je keuze uit enorm veel prullenbakken die bovendien vaak met een flinke korting goedkoop worden aangeboden.

Prullenbak voor in de keuken

De meest verkochte prullenbakken zijn gemaakt voor gebruik in de keuken. Je hebt deze afvalbakken in verschillende maten. Vooral voor gezinnen adviseren we een grote prullenbak. Een afvalbak met een inhoud van 50 liter is zeker niet te groot voor een gezin met kinderen.

Handig zijn de combi prullenbakken met meerdere afvalemmers. Meestal zijn dit twee emmers. Één voor groen afval en één voor restafval. Omdat plastic en drinkpakken vaak ook apart opgehaald worden is een prullenbak met drie afvalemmers nog functioneler. Maar omdat de ruimte gedeeld moet worden heb je dan meestal veel minder ruimte voor het afval, en moet je kleinere vuilniszakken gebruiken.

Een ander verschil in prullenbakken, is die tussen de pedaalemmer en de prullenbak die je met de hand moet openen. Omdat je vaak vieze handen hebt als je in de keuken bezig bent is een pedaalemmer die je met je voet opendoet wel zo handig. Helemaal luxe, maar ook wat duurder, zijn de prullenbakken met een sensor. Deze opent vanzelf als je je hand voor het deksel houdt.

Foto: Brabantia

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.