Pastamachine top 5. Handmatig en elektrisch

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    Maak zelf spaghetti, macaroni, ravioli, tagliatelle, lasagne, penne, canelloni, fettucine of een andere pasta. Dat kan met een pastamachine. De lekkerste pasta maak je zelf! Dit is de top vijf pastamachines.


Pastamachine top vijfKijk bij Beste Pastamachine Kopen voor de beste winkels waar je deze en andere pastamachines tegen de laagste prijs kunt kopen.

Hoe zelf pasta maken?

Het deeg voor pasta is heel makkelijk te maken. Het is niet moeilijker dan pannenkoekendeeg. Met wat bloem, eieren, wat zout en eventueel olijfolie maak je in no-time zelf pastadeeg. Met een pastamachine snij je de pasta in de juiste vorm. Welke soorten pasta je kan snijden hangt af van de pastamachine. Ravioli, spaghetti, taglioni en tagliatelle zijn vrij standaard. Sommige pastamachines beschikken over hulpstukken waarmee je ook meer speciale pasta's kunt maken.


Je hebt handmatige pastamachines en elektrische pastamachine. Met een elektrische pastamachine kun je de pasta vaak ook laten kneden. Je vult de pastamachine met de ingrediƫnten voor het deeg en na enkel minuten komt de pasta er kant en klaar om gekookt te worden uit.

Je kunt zelf ook groene, roze of zwarte pasta maken. Daarvoor hoef je alleen wat spinazie-vocht, bietensap of inktvis-inkt aan de ingrediƫnten van het pastadeeg toe te voegen.

Kijk bij bovengenoemde Beste Pastamachine Kopen voor de beste pastamachines tegen de laagste prijs.

Foto 1: Handmatige GEFU pastamachine
Foto 2: Elektrische Philips pastamachine met kneedfunctie

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.