Nekkussens. Opblaasbaar en met memory-foam

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Bij een lange reis kan een goed nekkussen heel aangenaam zijn. Of dat nu in de auto is, in de trein of bus, of in het vliegtuig. Hier de top vijf van nekkussens.Dit zijn de vijf nekkussens die momenteel het best verkocht worden. Klik op het nekkussen voor meer informatie en gebruik de navigatie daaronder om meer nekkussens te zien. In totaal gaat het om meer dan 200 verschillende nekkussens.

Nekkussen top vijf


Opblaasbaar nekkussen of stoffen nekkussen?

Als je op vakantie gaat wil je zo min mogelijk bagage meenemen. Daarom zijn veel nekkussens opblaasbaar. Dat scheelt natuurlijk enorm veel ruimte als je het nekkussen niet gebruikt. Deze neemt dan nauwelijks plek in in je koffer of auto.

Travelsky nekkussen (opblaasbaar)

En denk niet dat deze opblaasbare nekkussen gemaakt zijn van glad onaangenaam plastic. Veel van deze opblaasbare nekkussens hebben een heerlijk zachte buitenzijde zodat het nekkussen comfortabel en aangenaam aanvoelt om je nek.

Maar het blijft natuurlijk een feit dat een opblaasbaar nekkussen met lucht is gevuld terwijl een vast nekkussen gemaakt is van zacht stof met daarin veerkrachtige bolletjes of memory-foam. Dat maat deze niet-opblaasbare nekkussentjes toch wat aangenamer.


TravelSafe nekkussenDaarom adviseren we deze stoffen nekkussens voor in de auto en opblaasbare nekkussens in het vliegtuig, waar de ruimtebesparing in de bagage net wat belangrijker is.

Foto bovenaan: Travelsky opblaasbaar nekkussen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.