Navigatiesystemen voor in de auto

Redactie     februari 19, 2019    


Hoewel bij veel nieuwe auto's het navigatiesysteem al ingebouwd zit worden er nog steeds veel losse (mobiele) navigatiesystemen verkocht. Welk van deze navigatiesystemen is het meest populair? Hier de top vijf.

Top 5 meest verkochte navigatiesystemen


Deze verkoopcijfers zijn afkomstig van Bol.com, een grote aanbieder van navigatiesystemen. Kijk bij de beste winkels om een navigatiesysteem te kopen voor alle informatie over deze (en andere) navigatiesystemen. Inclusief voordelen, nadelen, mogelijkheden, gebruikerservaringen, reviews, prijzen en veel meer.

Navigatiesystemen voor auto, fiets, motor en wandeling

Er zijn navigatiesystemen voor in de auto, voor op de fiets en voor tijdens een wandeling, al worden de laatste meestal GPS-systemen genoemd. Deze wandel GS systemen zijn compacter dan die voor in de auto. Ze hebben vaak de vorm van een smartphone.

Navigatie auto

Navigatiesystemen voor in de auto zijn er in diverse variaties. De meeste navigatiesystemen zijn voor de personenauto bedoelt maar er zijn ook speciale navigatiesystemen voor trucks en voor campers (inclusief auto's met caravan). Deze navigatiesystemen zijn ook goed in een personenauto te gebruiken, maar hebben extra mogelijkheden zoals een database met campings en de mogelijkheid om de afmetingen van de auto/caravan in te voeren waarna de routeberekening daar rekening mee houdt. Hierdoor zijn deze specifieke navigatiesystemen wat duurder dan een versie voor een personenauto.

Navigatie fiets

Navigatiesystemen voor de fiets zijn goed op een fiets te monteren, zijn beter tegen weer en wind bestand, en hebben speciale kaarten waarbij rekening wordt gehouden met de wegen waar fietsen wel (fietspad) en niet (snelweg) mogen rijden.

Navigatie motor

Navigatiesystemen voor op de motor zijn snel en makkelijk af te lezen en geschikt voor een Bluetooth headset om onder het motorrijden gesproken instructies te ontvangen.


Kijk bij de eerdergenoemde winkels voor alle informatie, specificaties, voordelen en nadelen van al deze navigatiesystemen.

Foto: TomTom navigatiesysteem

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.