Bladblazer top 10. De beste bladblazers / bladzuigers

Redactie     september 01, 2020    


Je tuin, stoep en terras vrijmaken van bladeren doe je meestal met een bladblazer. Deze is naast een blazer meestal ook een bladzuiger. Met zo'n bladblazer blaas je al het blad op een hoop en daarna zuig je het in de afvalzak. Hier de bladblazer top tien.


Bladblazer top tien van dit momentDeze top 10 betreft de meest verkochte bladblazers bij de tuinwinkel van Bol.com. Één van de beste winkels om een bladblazer te kopen. In deze winkel biedt Bol samen met gespecialiseerde partners meer dan 60 verschillende bladblazers aan. Ook in de andere winkels uit deze lijst vind je een ruime keuze aan bladblazers tegen een lage prijs. Goede merken voor een bladblazer zijn onder andere Black & Decker, Bosch, Einhell, Makita, Flymo en Gardena.

Elektrische bladblazer, accu-bladblazer of benzine-bladblazer?

Een bladblazer kan om stroom of op benzine werken. De benzine-bladblazers worden vooral professioneel gebruikt. Een benzine-bladblazer is wat duurder maar heeft meer kracht en is geschikt voor grote oppervlakken. De meeste particulieren kiezen voor een elektrische bladblazer. Dit is goedkoper en je hoeft niet in de weer met benzine. Een nadeel is natuurlijk de verminderde bewegingsvrijheid door het stroomsnoer. Daarom zijn er ook accu-bladblazers. Dat is een snoerloze elektrische bladblazer. Zoals bij alle apparatuur met een krachtige accu ligt de aanschafprijs van een snoerloze variant wel een stuk hoger.

Bladblazer met een versnipper-functie

Veel bladblazers bieden ook de mogelijkheid om te zuigen. Heel handig, want dan hoef je het blad niet op te harken. Je zuigt de bladeren meteen een afvalzak in. Om te voorkomen dat de opvangzak snel vol is hebben veel goede bladblazers een versnipper-functie. De blaadjes worden dan klein gemaakt zodat er veel meer in een opvangzak, groenbak of afvalzak kan.

Kijk bij de eerder genoemde winkels voor alle bladblazers tegen de laagste prijs.


Foto: Gardena bladblazer

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.