Beste elektrische tandenborstels uit de test

Redactie     januari 01, 2018    Als je naar de ranglijst van best verkochte elektrische tandenborstels kijkt, dan staat Oral-B eenzaam bovenaan. Maar zijn de Braun Oral B tandenborstels ook de beste elektrische tandenborstels? Hier de top vijf van de elektrische tandenborstel test.


Deze test is uitgevoerd door Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond). Hieronder hun top vijf:

Beste elektrische tandenborstel top 5

1. Braun Oral-B Vitality
2. Braun Oral-B Pro 1000
3. Philips Sonicare Diamond Clean
4. Braun Oral-B Pro 6000
5. Braun Oral-B Pulsonic Slim

Al deze elektrische tandenborstels zijn goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels om een elektrische tandenborstel te kopen.

Het is duidelijk. Niet alleen qua populariteit en reputatie staan de Braun Oral-B tandenborstels bovenaan, maar ook qua kwaliteit. Het zijn gewoon de beste elektrische tandenborstels volgens deze tandenborstel test.


Beste elektrische tandenborstel: Braun Oral-B Vitality

Beste van de beste is de Braun Oral-B Vitality. Deze elektrische tandenborstel is heel betaalbaar, je koopt hem al voor een paar tientjes (zie de bovengenoemde winkels voor de laagste prijzen). Het is een plus cross action tandenborstel (draaien en trillen) die door deze techniek veel meer tandplak kan verwijderen. Een heel goede elektrische tandenborstel (de beste volgens de test) die ook nog eens behoorlijk goedkoop is.


Beste niet Oral-B tandenborstel: Philips Sonicare Diamond Clean

De Philips Sonicare Diamond Clean is een vreemde eend in de top vijf. Als enige is deze elektrische tandenborstel niet van van Braun en Oral-B. Deze beste Philips tandenborstel bevindt zich in een veel hoger prijsniveau, maar dat merk je wel aan de kwaliteit en mogelijkheden.

Waar de Braun Oral-B Vitality heel goed geschikt is voor de gemiddelde poetser is de Philips Sonicare Diamond Clean meer een tandenborstel voor wie hoge eisen aan zijn elektrische tandeborstel stelt. Met 5 poetsstanden is deze tandenborstel ook heel geschikt voor mensen met gevoelig tandvlees, die een extra grondige reiniging willen en voor extra witte tanden.Een sonische technologie zorgt voor een reiniging diep tussen de tanden en voor een optimale reiniging langs het tandvlees. Door zijn prijs is dit geen testwinnaar, maar als je veel eisen aan je tandenborstel stelt is dit de beste elektrische tandenborstel.

Kijk bij bovenstaande winkels voor de beste elektrische tandenborstels tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.