Beste goedkope computerwinkels

Redactie     oktober 14, 2016    


Een computer koop je tegenwoordig online. Of dat nu een bureau PC of een laptop is, online kun je  goedkoop een computer kopen. Goedkoper dan in de gewone winkel.


Zelfs bij de webshops van de bekende ketens zijn de computers online vaak goedkoper. Dit dankzij de webonly aanbiedingen die deze computerwinkels vaak hebben. Omdat de meeste van deze webwinkels ook geen verzendkosten berekenen verhogen deze de aanschafkosten ook niet.

De top vijf beste computerwinkels

Kijk voor de top vijf van beste computerwinkels naar de eerste vijf winkels uit het overzicht van beste winkels om een computer te kopen van de consumentensite Beste Kopen.

De best verkochte desktop computers

Maar welke computermerken doen het goed? HP (voorheen Hewlett-Packard), MSI, Acer, Asus en Apple zijn de vijf merken die we het meest bij de computerwinkels tegenkomen.

De best verkochte laptops

Bij de laptops komen we dezelfde namen tegen, maar zijn ook Toshiba en Lenovo erg populair. Samsung heeft zich uit deze markt teruggetrokken.

Bij de bovenaan genoemde beste winkels om een computer te kopen kun je de computers van al deze merken goedkoop online kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.