Winkels voor een goedkope computer

Bas van Rijswijk     januari 18, 2018    


Een nieuwe computer kopen? Of dan nu een desktop-PC, een laptop of een tablet is? Bij onderstaande vijf winkels kun je het beste terecht. Ook voor randapparatuur zoals printers en opslag-media.

CoolBlue

CoolBlue is sterk in opkomst. Met name op het gebied van consumentenelektronica en computers is dit online warenhuis erg sterk. Kopen bij CoolBlue is niet alleen interessant door de scherpe prijzen, de gratis bezorging en de korte levertijden (ze bezorgen alles de volgende dag, zelfs op zondag), maar ook door de vele informatie die CoolBlue op zijn website geeft.

Van iedere computer (en ander product) kun je op CoolBlue uitgebreide informatie vinden, alsmede gebruikerservaringen en de voordelen en nadelen van iedere computer en ander product.

Bol.com

Mede door partnerships met enkele grote (en kleine) computerwinkels is Bol de grootste aanbieder van computers in Nederland. Niet alleen zijn ze online de grootste, ze hebben ook een groter aanbod dan welke keten computerwinkels dan ook. Meer dan 750 desktop computers, meer dan 650 laptops, meer dan 1000 monitoren, en dan hebben we het nog niet eens over alle printers, routers, componenten en andere randapparatuur en onderdelen.

In dit grote aanbod zitten ook veel goedkope computers, maar wel altijd van goede kwaliteit. Het bezorgen en retourneren is bij Bol gratis.


Media Markt

Geen verrassende naam in deze top vijf. Maar Media Markt blinkt nu eenmaal uit in een breed assortiment computers en computer-apparatuur. Allemaal tegen lage prijzen en supersnel gratis thuisbezorgd.

Centralpoint

Centralpoint is een zeer grote aanbieder van computers en andere hardware. Deze ICT-specialist richt zich op de zakelijke markt, maar dat neemt niet weg dat je er ook als particulier kunt kopen. Je kunt bij Centralpoint op rekening kopenen vanaf 29,95 euro is de bezorging gratis.

BCC

Evenals Media Markt is BCC een begrip in consumentenelektronica en computers voor thuisgebruik. De laagste prijs garantie van BCC is wereldberoemd in Nederland en de bezorging is gratis. BCC heeft altijd veel interessante aanbiedingen.


Wil je een goedkope computer kopen? Kijk dan vooral eerst bij bovenstaande winkels voor hun aanbiedingen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.